Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, October 1, 2009

Kursus Bahasa Jepun

Koenishiwa arigato sayonara mada aiese..hahaha.. ape maknenye tu??? betul ke sebutan aku tu??? Ishhh pasal tu la kena g blajar..
Next week nak g kursus ni la, belajar bahasa jepun, lepas ni mesti leh nyanyi lagu mirae dgn jayanyeee huhuh..
Tapi!!!!! Aaaaaa!!!!!!!! Tensionnn!!!!!!!!!! Kena g belajar sensorang jeee!!! Bole tak nak tarik diri??? Tak boleeeee sbb tahun ni 1 hari pun takde kusus yg aku attend.. Yerla tahun ni la nk bersalin nye, nk mengendong nyeee... Sumer ader, penat, loteh dsbg. Nak tak nak kena gak attend..
Actually, aku mintak kusus ni sbb ikut member, dia ajak apply. Last2 tau ape??? Aku je yang dapat, dia tak terpilihhh!!! Kenapeee????? Alaaa ape la INTAN niiii. Pilih la aku & member aku tu skali... Dah tak pasal aku takde member untuk g kusus...
Ermmm...tgh terpikir niii nnt kat sana aku leh ker jumpe member sekapla??? Dah lama tak berkusus mesti macam ke'blur'an aku nnt... Korangggg!!!!!! Aaaaaaaa... tak sukenyeeeee kusus sensorangggg!!!!!!!
Hahaha..ape la aku ni kan... tak leh nk hidup takde kawan... Ermmm..wish me luck!! Harap2 jmpe la member sekapla kt situ... Tp ah ape nk kisah, yang penting pas ni leh la manggak skit dengan dak ofis.. leh speaking japanise, otherwise, just speak to my hand ok!!! kui kui kuiii... Sudahlaaa bunga!!! Tolong jgn perasan ok!!!!!!

No comments: