Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, October 1, 2009

Nikah

Hahhaha... bole tak aku gelak dlu siap-siap???
Mane la aku tak gelak, sahabat aku ni, nak kawin.. Pastu bile aku tnye dah settle ke sume..katenye baru anto borang ke pejabat agama smlm... then bile tnye dh tempah ke tok kadinye.. jawabnye, belum.. kang tok kadi penuh kang macamane?.. jawab dia padan muke kitorang.. eh,eh memain lak... then bile aku ckp aku serius baru la dia gelabah.. bole tak mcm tu??? Dah tgl 1 bln lebih je lg nak kawin, dh la tarikh dia nk kawin tu wanted gak tu.. buatnye jadual tok kadi penuh.. haaa tak pasal kenduri kosong jer..

Kesimpulannye kengkawan, klu nak kawin rujuk la pada orang yang dah kawin..leh wat checklist.. Sebab org dh kawin ni tau laa mane yg tak sempurna, tak lengkap, nak buat tp tak terbuat time kenduri diorang tu.. macam akuuu huwaaaaaa kenapeee kenapeeee orang gayung & silat cancel last minute?? Kenapaaaaa????????????

2 comments:

Deelira said...

wah..wah..
kawan aku dah pandai berblogging...hehe
welcome

LiErOSe~QiEmi said...

hahah...isi masa lapang, keje gomen kan ker rileks klu bos tak bg keje ..hahaha