Jom klik

kENgkaWAn

Monday, October 26, 2009

Gambar2 gedik time raye CKC...

Gambar-gambar kenangan raya CKC '09... tak tau la thn depan ader laie ke tak kat cawangan nii,cam nk tkr sh alam jer.. sesape nk tkr PA suke sama suke kat area Shah Alam @ Klang, bgtau weh!!




Adoiii penatt!!!!



Cam mewah je kan?? Dpn toilet jela oiitt!! Hahah...

Konon2 rajin kemas meja VIP







Meh mkn ketupat kelantan maliiii...

Tu diaaaa!!! Sesi karaoke!!! Mauuttt!!!






Tu je la dulu.. penat dh nak upload aasik fail jer!!! Server tak bape nak molek!!!
Kang byk2 gambar & aksi gediks kang, org nyampah, pastu rase nak sepak je, bukan kena bayar pun kalau angkat tangan!!! Eh, dah kuar topik ekk?? Haru-haruu..

2 comments:

Deelira said...

aku x pernah dgr lagi kau menyanyi..
sumbang mahram x??
hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

hahaah... wehhh sedap doll!!!
nanti free kite g la karaoke sesama nak???
raye ni kerr.. alaa ko blk tganu kannn....