Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, November 19, 2009

Full House???

Benciiii!!!!!!!!! Erk!! Bole tak mulakan entry dengan ayat tu???
Ermm.. korang mesti tertanya-tanya kan, nape lak si bunga ni, dh senget sangat ker??? Ahahah..takdelaaa, nyampah jer..sebab...

Ermmm camni, tau tak, smlm kitorang nyer babysitter kasik can la kan.. kitorang pi dating berdua. Waaa dah conok nii, dah lama tak jenjalan berdua je so kitorang decide nak pi tgk wayang la kan, tak kisah la cite ape pun, jnji before 11 leh balik rumah..

Tapi, tau tak smpai je kt TGV Bukit Raja~full...sumer cite full!! Ahhhh benci beb!!! Yang tinggal kol 11 malam, aloooo klu dah 11 malam tu dah sah-sah habis lambat, pastu cian baby qimie tak dpt penyusuan ekslusif dari mama dia, yer la aku kan ibu yang mi~tali ekekeke (tak layak nk cakap mithali, lom sampai tahap tu..) Jadi, sia-sia la kunjungan kami ke Bkt Raja tu..udoh la nk dapat parking puas gak la musing2..klu bawak qimie sure ader jer rezeki dia, mmg mudah aa dapat parking~ moge rezeki anakku sentiasa murah sampai bebila, leh mama&papa tumpang senang...(ops!! ader agenda tersembunyi lak mama&papa ne hek!! akakak)

Sangat keciwa hubby malam tadi..cian dia nak tgk wayang tak dapek, pastu aku pujuk ajak g main bowling tak pun karaoke... Then keputusan pun dbuat, yey!!! Lets sing until rain!!! Karaoke mauttt!!!!!!! Ahahaha.. amik kau doblas lagu bantai, balas dondam akakakka... Ermm, ada tak tempat sesapa yang hujan tuwon dengan lobatnye smlm ahahahah... dun blame us aaaa...sbb sore kami kiut sket dari katak, sore cengkerik agagagaga...

Puas nyanyi pi makan kt Kopitiam Pak Li.. Weh tempat tu mmg beshhhh, makanan dia mmg sedap.. aku leh suggest lemon chicken rice, nasi beriani, mi kari & the best & peberet hainan chicken chop. Rasenye mmg wallaa weh edappppppp sampai menjilat cincin agagaga.... So sesape tingin nak makan makanan sedap sila la ke Ole-ole seksyen 18, Shah Alam, mmg dijamin sedapnye...

Lepas makan, babysitter kol kim burger daging. Pas beli bru la balik... Pastu amik baby Qimie.. Ermmm mula-mula takmo gelak anakku majuk kot pasal mama & papa lambat amik~ Ermm baru balik dari merambu mama & papa ni.. ahaks!!
Sekian, berakhirnya malam indah kami berdua~ Cukerrr

Gambar pose gediks kat ofis ahaks!!! Jgn menyampah yer tolong!!!

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

hoho...ptt la ktn hujan..
hm... banyaknya menu ko bantai malam tu nge..
(pasal ko rekemen bnyk sgt makanan) sure yg tu ko mkn malam tu kan???huhu

Intan Inn said...

cantik apa sangat cute,,,biarlah apa org nak kata janji kita happy