Jom klik

kENgkaWAn

Monday, November 16, 2009

Macam tak cayee...

Aduihh!!! Cam nak pecah perut aku ni gelak... Haa apsal??? Tade..tadi nengok gambar dak ofis aku ni... kt nama tulis dia sbg penghulu..tp bile tgk kt gmbr tak jmpe gambar dia... so tnya la, mane gambar, nama jer ader.. then dia tunjuk sebelah fasi.. Oh my God!!!! Mmg terkejut, gemukk!!! Tak sama langsung dengan keadaan dia sekarang.. ape lg, aku panggil la kaum kerabat ofis tgk, habis sumer pakat gelak!!

Datang lak engineer unit aku ni, tnye gelak pasal ape, sape gemuk etc. Then bile suh dia tgk gmbr mr.R, eh dia lak kuarkan wallet dia tunjuk gambar time study!! Mak datokkk!!!!! Tak caye, tembam gile.. Macam gambar tu ditarik bagi besar... Bukan ape, Mr. Z ni kira ader gak la rupe kan, kurus, keding jer.. (ader ker?? ekkeek bole laaaa) tp klu tgk gmbar dia masa study, aku rase wife dia pun lari.. tidakkk i tak sanggup kawen dengan u.. Ooo...rupenye kurus sbb frust bercinta.. Ekkekeke.. ader ker makwe time tu?? Cam tak caye je... Huhuh (Opps!!! MUloottt nak kena saman ni..)

Ermm.. no wonder la Mr. Z ni sebok nk diet skrg... ermmm bukan senang lelaki nak diet tau.. biasanye lelaki ni, nak suh wife je jaga badan, tapi badan sendri tak mo jaga..bio je perut tu boroi... Igt ape, wife ni takde perasaan ke?? Tp yang baek ati tu, tutup mata jela, time jelaa, boroi pun boroi laa.. ermmm aku pun, klu laki boroi skit2 takpe la lagi.. klu banyak??? Ishhh cam tak pandai jaga laki lak..(ayat hubby aku la ni, tak bagi aku boroikan perut dia...) Camner??? Tapi... pelik aaa nape erkk orang laki lepas kawin mesti boroi??? Buncit??? Salah isteri ker??? Ermmm....

No comments: