Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, December 31, 2009

Aku...

Ermn... aku tau..aku suke pk seswatu bende tu berat2.. pastu bile tak leh nak tanggung dh otak ni, aku akan sakit kapla.. pastu bile dah hubby tgk aku cam ke ape ntah dia lak marah..ahahha.. ape la kan.. nape la aku suke sgt pk byk2???

Sori la kt sume yang aku marah2... dalam entry lepas... tak sengaje.. yer la korang, saya kan emo orangnye.. so bile emo asik nak marah je.. tapi skrg saya dh ok... Ahahaah.. tgk dh gelak ni, ok kan dah maknenye kan???? Ahahha.. stress!!!!

Klu korang nk tao, punch card aku dh ader balik kt tempat dia ari ni... yg bestnye, pg td masa aku nk punch takde tao... tetibe member aku ckp dh ader...ehh, camner leh ader?? Sure ader yg letak.. Pastu ader la sorang kakak tu, mmg suke tau cek punch kad org, dh keje tak byk kan... suke la amik tao neh hal2 org.. Leh lak ckp,

Kakak TNM: Eh, bunga, tak punch kad ke ari ni??
Aku: Ape lak?? Dah laa kak
Kakak TNM: Eh ni tak punch pun (seraye pgg kad lama aku)
Aku: Eh dah ade dah?? Tadi takde pun, saya punch la kad baru
Kakak TNM: Ni ade ni, tak punch la tu..
Aku: Eh kak, ni ape ni?? Saya punch laa (smbil tnjuk kad aku, aku dh emo time tu)
Kakak TNM: Ooo mane akak tau..
Aku: Ahhh ni msti ade org nak sabotaj saya, saya mmg tak redha org buat saya mcm ni.. Saya teraniaya...saya mmg tak rehda!!! (Aku ckp kuat2, pastu blah dr tmpt yg buat aku sessak nafas bile ke situ buat masa ni!!)

Korang tgk laa camne aaa aku tak emo, nmpak sgt ader yg tak puas ati dgn aku.. ye aku tau... tak sume org suke dgn kite, tp aku rase, sejahat2 aku ni pun, aku tak penah nk kacau orang, aku kacau sesape yg btl2 baek dgn aku je... ermm... tingat smlm, bagai nak rak aku nk nangis, keje pun tak leh nk tumpu sbb pk kad ilang, alih2 ari ni ader..

Ok fine la, takde org nk ngaku kan..pasni leh la aku panggil malaysia book of record, bgtau punch kad aku leh jalan sndri.. smlm stat petang dia g mkn angin.. pastu lepas dah seharian g jalan dia penat kan, dia dok balik tempat dia..

Apepun time kasih la aku ucap pd orang yg buat tu, igt laa klu bukan dia, ank2 dia lak yg akn kena nnt.. aku tujukan buat yg terase jela erk!!!

No comments: