Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 9, 2009

Mane nak letak anakku???

Next week, pengasuh nak kena hantar hubby dia g airport, tatau laie kol bape smpai umah.. & hari yg sama gak, qimie nk kena g monthly cekup... ermmm acane erk!!! Cuti dah abesss...(sebab per cuti abes?? esk aaa aku cite..) Nak suh hubby cuti kang, mau dengan dia2 skali nangis..tak penah laie tgl berdua je dgn anak.. ermm... nak amik MC kang..takde sebb kukuh lak nk MC kang kena tangkap lak cam kes MC keje kt putrajaya tp dpt mc ngan klinik kt kl.. acane tu leh dpt.. jauh nye dia cari klinik..

Nak tak nak.. last choice is to bring my son to office.. ermm.. line dh clear pasal bos cuti senin ni.. tp.. qimie lom leh jalan, acane aku nk wat keje?? ermmm... kena pk panjang lg ni.. tp halfday je pun aku nk amik, pasal ptg nk g klinik... Ermm.. nak MC ke nak nk bwk je dtg ofis erkk!!!..?????

3 comments:

nemo said...

eh nk bwk qimie ek?? nnt tepon aku..nk naik p cium2 si qimie tuh
hihihihi

Deelira @ Deeliraz said...

bawak je p opis..
ko x leh pegang ramai tukang pegang..
tu dah ada sorang sanggup! ^^^

LiErOSe~QiEmi said...

ahahah... mmg bawak dah punn.. dgn bismi dia tamooo.. dia nak dgn autie india kt ofis ni.. ermm ader ciri2 keibuan kot.. tp kate dak ofis aku, qimie faham bahasa dia kot.. ahahha... betul ke anakku??? ;p