Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 30, 2009

Serabuttt!!!!!!

Ermmm.. hari ni aku rase macam hari malang bagi aku.. sampai je ofis, punch kad aku ilang.. yellowww ilang ok.. Ader org nak sabotaj??? Mmg bangang la org itu.... Ini bukan April fool oooiiii!!! Pulangkan la oiiitttt!!!! Sekian adenye drama sebabak yang mmg benar2 belaku pada aku...

Ermm... maybe ni bukan ari aku... benda buruk datang bertimpe2... macam janji2 lak dia mai pas se se... Memula, ank aku selsema, pastu dia demam, demam panas ok, tiap2 3 malam aku tak lena tido, selang bape minit lapkan badan dia bg suhu turun.. then, dh baik demam tu naik lak merah2 kt muka n badan.. nape sayang mama??? Kecian kan?? G hospital tgk dokto cucuk ank aku kaki tangan, rase cam nak lempang je dokto2 tu kan??? Weh!! Anak aku nangis dolll, ko tak leh ke cepat skit buat keje???? Rupenye kena alergic.. Ermm 2 hari 1 malam gak aku kt wad...nasib tiada benda yang misteriii....

Dah ank tak sehat tu, aku n hubby pon cancel kan la trip ke langkawi... uhuhuh.. bubuiii langkawiii tgu laa next year we all datang yerrr... demi ank kan...

Dah la, keja byk sebenoenye... yg pasti aku paling stress sbb punch kad ilanggg aaaa...aku takkan maafkan org yg buat aku camtu... aku teraniaya... kate orang, doa orang teraniaya akan dimakbulkan Allah... yeke???

No comments: