Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 10, 2010

Bohsyannn!!!

Adoiii... PA Pengarah aku g pekse ari ni.. utk naik gred N28... diorang kan lulusan SPM je, so kena la amik PTK utk naik 28... Tp..yg aku geram, ader sorang PA ni mai sini tanye pasal PA Pengarah aku ni ke mana.. bile dijawab pegi exam PTK.. "ooo..diorang tu g exam tu buat syarat je, confirm dah lulus sumer tu.."

Weh, hangennn je aku rase, sbb klu btl nk buat sbb ikut syarat je, baek laa tak payah.. Aku nengok kakak PA tempat aku ni siap serabut masai sbb PK psal nk exam, siap buat group discussion beb!! Semata2 nak lulosss..weh, dulu suh amik PTK tuk naik N36 tak moooo, malas dah nk bajar.. tibe bile utk naik 28, sbb tak mo nnt rendah dari kami2 ni yg bakal naek 27, terus gabra, study bagai..

Aku takde la nak cite pasal tu sangat ni.. cume aku ni bosannnn bile depa2 ni g exam, kitorang gak yang kena ganti.. Nasib la aku baek gak dgn Pengarah Kanan ni.. klu tak, mmg yang ado gak laaa.. malas la werhhh!! Nengok laa, nk g solat pun kena takde turn..kena ader org kt tmpt ni, tak leh maen kuar je.. adooiiii...

Bosan..bosan, bilik ni panas, takde aircond, pastu semak, tak kemas, tak tersusun... bukan aku je rimas, PA2 laen pun serabut.. adoiiii.. pasal tu la masing2 tolak menolak kalu kena jaga bilik ni... Ermm.. ntah laa nak tolak tak sanggup, kesian, sbb kakak ni baek...

Pepun.. aku ngantuk, tak sabau nak balik, nak maen dgn Qimie syg, nak mandi, pastu tidoooo aargghhh!!! Ngantokk!!

1 comment:

Fida Ghazi said...

merungut nampak!!! ahahahhaha...
buat ajelah demi kakak tersayang tu!