Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 11, 2010

Liga Bowling

Erm.. dah berapa siri dh aku join liga bowling ofis aku ni.. Start bulan doblas tahun lepas... 1st siri aku takleh nk join, dh smpai kt ampang point tp, hubby call, nenek meninggal.. terpakse la balik & hasilnye.. aku dpt markah terendah pemain yg dpt markah terendah utk siri tu..tu pun kena minus lg 10 markah... sedeh..200 lebih je.. at least 3 game aku main average 300 ke atas....

Ni aku attach gmbr-gambar siri 1-5... Merata ceruk dh pusat bowling kt kl ni aku dh jejak.. Ampang Point, Endah Parade, e@curve, sunway poramid n baru2 ni kat wangsa walk.. Jauh tu dari Shah Alam.. tp dah terikat... duit bayar tiap2 bulan RM50, maen 2x sebulan..tak g rugi wooo.. Burn laa duit...

Ni kt Endah Parade



e@curve



Sunwey Piramid





...terakhir di Wangsa Walk



Next week kt Flamingo lak.. adoiiii

Last but not least gmbo yg aku rase, cute... ahahahaa...sape ntah snap.. Opss!! Tlg jgn menyampah yee, blog i, suke ati laaa.. ahahah


Bye!!

No comments: