Jom klik

kENgkaWAn

Friday, March 19, 2010

Bowling lagik

Malam ni ader game lagi... kali ni kt The Mines, Sri Kembangan..

Actually, aku dh bosannn sesangat dgn bowling.. tapi dah terlajak kan, join.. Konon aaa macam aaa terror sgt... 3 game, tak penah capai 400 pun score.. abis byk pun 370.. average 350 aa kiranya..

Tapi masa main kawan IKRAM ari tu.. teruk nor aku main.. bangang je rase time tu.. Ermmm tapi ader alasan gak aa sbb aku senggugut.. Tapi nape erk aku senggugut teruk pas kawin?? Padahal masa anak dara dulu tak penah sekali pun aku kena serangan senggugut.. But after Qimie born.. dah 2 kali aku period & dua2 aku kena senggugut yg teruk tahap kronik.. Menggelupur atas katil lg.. sakit wehhh.. Baru aku tau penderitaan kengkawan aku selama ni.. Huhuh..

Ok back to the topik.. Malam ni aku tak tau aa dapat bape point aku... sbb last night masa main kt ole2.. teruk okkk.. Masa aku praktis kt Mines ari tu.. tangan aku baling senget so, tetibe ader kemahiran buat bola curve.. tp try main malam tadi.. tgn aku elok balik dah.. Cuma sakit jer tak kurang.. Tgn aku bengkak.. mybe urat bengkak kot.. So just main 1 & a half game.. Then my hubby lak yg settle sume..

Tapi, elok lak dia main klu dgn aku.. markah tinggi.. dkt 200 gak 4 one game.. Tapi klu depan kengkawan aku.. musti lari tune dia.. Pelik aaa sayang nehhh!!!

Takpe aa ape pun walaupun aku dh bosan main bowling sbb tangan aku sakit + main makin teruk prestasi nyerrrr.. Sampai rase nk benti.. tp galakan hubby buat aku bertahan.. Hubby aaa selalu bg sokongan, suh aku main & bertahan jee. Ye aa tahun ni je nak join pun, next year aku nk mintak tukar area lembah klang plak!! Yer ade sape2PA kt sini nk tukar suke sma suke dgn aku?? Amatlaa dialu-alukan..

Ermn.. pray 4 me 4 tonight... & tonight gonna be a good ni.. and tonight gonna be a gud gud nite.. 4 meee...

No comments: