Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, March 24, 2010

Bowling@The Mines & Urusetia

Baru je balik dari One Day Course Engineering Geology neh.. Bukan jadi peserta, tp urusetia je...tapi totap dapat sijil.. ahahahaha... mengong tolll.. Ntaah ape releven dgn tugas pun aku tak tau...

Last week ader bowling kt MInes.. tau bape aku dapat??? Hampehh!!! !1st & 2nd game same jerkkk!!! 101...aduiii.. Hubby tgk aku ni kecik, beso, kecik besoo nak marah laa tuhhh.. Yer aaa penat dia temankn wife dia game tapi.. main macam longkang... Bile aku ngadu teruk.. dia leh ckp.. "tau takpe..malas dah abg nk tgk ida main.. baik g jalan2 pusing mines ni lagi baik!!!" Tak ker terase hati nurani i nii.. Terus tekad buktikan yg wife dia ni bukan hampeh okkkeh!! Tapi.. hheheheh 3rd game just dapat 152... igtkan dapat aaa smpai 170 ker tapi at least ok laaa dpt aa malam tu 354.. jadik aa kan... Ahahaha...

Tapi pepun totap kena bertime kacih dgn hubby sbb dia laa aku menjadi balik malam tu.. 3rd game pun jadik aaa.. sbb masa tu baru jmpe tune balingan ahahahaha.. Mengong aa kau bungaaaa!!!!!

Sekian..

p/s: Dapat tapau byk makanan ari ni.. nasi tomato, roti jala, kueh & sandwich... abg ipo & biras nak dtg malam nie... yes!!! tak payah masak dah.. Ehehehe.. eden dah kemalasan daaaa

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

kena tuko tajuk blog ko nih..
"penceritaan dunia bowlingku"
atau
"bowling & aku"
ngeh ngeh

LiErOSe~QiEmi said...

haah la kan..asik cite bolink jer ahahaah.. ko memang tauuu!!!!