Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, March 10, 2010

Jogging~

Last week teman hubby g jogging.. sabtu kt Taman Tasik Shah Alam tuh, before that g survey2 adiah utk buffday hubby which coming soon in this month.. Well sayang, pilih laa sendri adiah~ i bayar jer huhhuh... (hope dah dapat duit tunggakan gaji N27 heheeh)

Sebelum g jogging tu g klinik dlu, klinik biasa ankku cekup, qimie dah biasa dengan ubat kt situ, serasi~ Pengasuh ckp tulang rusuk Qimie nampak mcm bengkak, so mintak kitorang cekkan.. Sebagai ibu, aku leh rase yang anak aku tak ape~ Then yes, my naluri is tepat.. doktor ckp klu bengkak akan ader kesan merah2, or klu ditekan baby akan nangis2 sebab sakit.

Errmm.. layan jela pics kitorang kt taman tasik sh alam~




Alamak, hubby dah nak smpai, esk aaa smbg~ daaa...
Ari ni abg ipo & biras nak mai bawak pisang mertua kim~ Yummy, leh buat cekodok pisang sedapnyeeee~~

2 comments:

Fida Ghazi said...

ish..ish..ish.. budak michelin nihhh!!

gewam! gewam! gewam! bukan rasa nak geget dah ni.. rasa nak lempang pon ade nih.. badan montok sangat! tengok jari dia tuh.. montok-montok!

LiErOSe~QiEmi said...

Huwa..huwaa.. ati2 kak fida, Rifqah dah nak negkot gen michelin qimie dah tuh!!! Heheeh...