Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, April 7, 2010

Demam Liga Ping Pong Pulak

Nak tau, sekarang, ofis ku dah dijangkiti demam liga.. Belum pun habis lagi liga bowling dah ader penganjur yang rajin nak sponser hadiah untuk liga ping pong...

Dan seperti biasa, aku takmo ketinggalan.. ahahhaaa.. act, ader orang sponser, ahhh masuk jelaaa,tapi amat-amat kecian dengan my partner.. Dia sangat terror main ping pong tp terpakse partner dengan aku.. Ahahaha... takpe, mane tau rezeki kan????

Ader 11 partner 3 darinye pempuan & the rest lelaki.. Gila tak??? Nak compete dengan jejans??? Ahhh, bukan semua pandai pun.. Tapi ada 4 couple yang sangat bernasib baik sebab dapat pasangan yang mmg sama-sama handal...

Ermm nasib laaa en.RM sape suh, penganjur tak kasik aku tarik diri kan... So enjoy jelaa... Maybe next week liga bermula... Adoiiii... Hantam ajelaaaa

No comments: