Jom klik

kENgkaWAn

Friday, April 30, 2010

Kemenangan Pertama Setelah Bergelar Bonda ;p

Seperti tajuk di atas.. semustinye saye gumbira hik hik..

Last week ader game bowling antara CKC dengan MTD.. Seronok weh.. kami CKC pakai baju biru jerk..takde bajet nak buat baju baru muaahahahah... So pakai je baju masa lawan dengan IKRAM ari tuh!!

Team pempuan ader 9, lelaki lak 21. Setiap orang dapat akan dapat hadiah waima hamper..so aku takdelah berharap sangat akan menang kan.. tanpa aim ape hadiah (kami sendri bungkus) aku main jer dengan penuh semangat.. Heheheh..ntah, angin ape masuk aku hepi jer masa main tu..takdela stress macam masa main dengan IKRAM (macam hampeh masa tu).

Perlawanan bermula kol 11 lebih walaupun bajet akan bermula seawal jam 10.30 pagi. Team aku kak fida & kak sue.. Time kaceh kepada mereka kerna telah menjadikan kami team juara.. muaahhahah..sokaaa sokaaaa..

Overall, keputusannye..

Team wanita:
1. JKR (team aku)
2. MTD (team sebelah aku)
3. JKR (team harapan CKC)

Team lelaki:
1. MTD (terror weehh)
3. MTD (pun terroor)
3. JKR (ni team harapan CKC)

Individu wanita:
1. JKR (aku wakakaak)
2. JKR Kak fida
3. JKR Selley

(see.. kami menang bahagian pompuan)

Individu lelaki:
1 - 3 MTD.. Muahahah..depa lak kongker untuk lelaki..

So keseluruhannye...dah tentu2 la MTD menang.. sebab lelaki diorang superb (yg superb jelaa..yg ampess ader gak hihihih)

Ok layan gambar k.

Aksi gedik sebelum susun hadiah!


Ok bergaye dgn ank memasing..

Oyer..kami la pemenang individu wanita 1-3.. yang tudung itam tu selley, patutnye dia laa harapan CKC tp tatau nape ari tu dia tak menjadi.. akoo lak yg yg menjadik2..muahahahha

Ok lagi satu sbb aku leh main dgn baik adalah kerna anakku tak meragam..dia tido & ader yg melayan..Thanks to pengasuh sbb jaga Kimi sepanjang perlawanan berlangsung..;p


Sesi bergambar sblm sesi penyampaian hadiah


Me & kak fida


We again with overall champion bowling's cup!


Ok, dengan bangganyeee memperkenalkan team aku.. takde gambar bertiga..kak sue bz kejor anak2 dia..hik hik..




Ok last but not least gambar piala2 ku & hadiah ku..


Ops!! Takmo laa hadiah.. potong aa bile cite..sbb aku dapat dua2 vase.. muahahah eventhough kristal..tapi klu letak dalam rumahku ituw, ibarat luar setinggan dalam kondo la kelihatannye.. HUwaaaa.. Dato'..nak vacummm...

Ok tu je cite, sekian adanye..ni pun lambat update, sebb takde mood + bz muahaahah

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

sila la besarkan pic anda ok..pinor mata i

LiErOSe~QiEmi said...

boh gmbo beso kang..org kabo riak pulop..dop baekk riyak2 neh..ekekekek..