Jom klik

kENgkaWAn

Friday, April 16, 2010

Liga Ping Pong lagik

Saat aku tulis ni...ader la 2,3 orang stap pompuan aku tgh main ping pong di depan lif sana.. Riang ria ketawe diorang... Tapi aku di sini.. owhhh sangat keletihan..letih yang amat..

Pagi-pagi dah kena meeting.. abis meeting kol 12.20.. kuar meeting g toilet, partner panggil
'bunga, get ready, pasni kite lawan team Shah & nazri yer'

Owh.. ok.. Otak dah penat kan..then nak release tension aaa sebab buat fail meja bos macam kee... ok stop, tak payah sebut ayat seterusnye..tak manis kalau anakku bace apabila dia beso kelak..

Sejuk, dingin masa 1st nak lawan.. But Alhamdulillah, kitorang menang straight set. Rehat, tgk 1 lagi game. Partner aku ajak lawan lagi.. Uiii kali ni dengan 2 orang partner yang tak berapa konsisten.. Mean, klu diorang bagus, mmg bagu tp klu tak..memang ke laut laa.. So ni kira 50-50 aa nak menang.. Ehhh kalah rupenye kitorang.. mencikkk sbb straigt set depa kalahkan kami...

Partner aku, aku tengok dah penat..tapi dia eager nak main lagik.. Dia ajak aku lawan satu lagi team.. Alamak..aku memang dah penat ni.. Udah la nak lawan tu team peberet.. GIlerrr en. Asri & En. Marzaki, dua2 power beb!!!

Butt!!! Miracle.. rubber set lawan diorang.. n diorang menang tipis dengan kitorang..2x duce(betul ke ejaan tu??).. Bagi aku, even aku kalah, tapi aku rase aku menang sebab diorang bukan menang dengan kitorang secara street set! Ahhahaha..berpeluh diorang tau..macam Doc Hassan & Selley masa lawan kitorang dulu.. Hik hik.. aacane peberet team leh rubber set dengan kitorang tapi yg tak bape nak bagus tu leh street set dengan kitorang erk??? Diorang yang bagus sangat ker yang tak bagus tu dah jadik bagus?? Hik hikk

Takpela..tak kisah laa.. well setakat ni dah main 5 game..
straight set - menang = 2 game
straight set - kalah = 1 game
rubber set - kalah = 2 game

Takpela.. sebab sume game tu kalah tipis.. janji menang dihati penonton.. Ahahaha... menang ker??? Hik hik..

Ok en RM jom kite gelek sinchan ..oo..ooo..

Ok lapo, nk turun kantin & melihat2 lagi keriuhan di depan lif. Bubuiii

No comments: