Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, April 7, 2010

Seharian Menemani Suami Terchenta Bermain Paintball Kat Ceruk Hutan Gombak

Yerrr kengkawan.. bacer tajuk pun dah tau kan.. Actually benda ni dah berlaku last week.. Tapi nak update gak, tak kira.. hehehe.. tu laa lambat sangat dapat gambar dari my dearest hubby..

Ok tempat tu, ntah aaa aku pun tak tau mane.. at 1st, igtkan diorang buat kat tempat yang nice, bukan dalam hutan.. sekali.. amik kooo kt dalam hutan, kena redah naik bukit 200m untuk sampai dalam tempat dia tu.. Area mane erk..jalan yang sama nak ke UIA tp terus lagi.. jalan dalam nak ke Bentong, klu tak silap aku..

Bayangkan dgn stroller kimi yang gedabak beso, bakul susu + beg dia.. Aduii.. nasib aa kengkawan hubby tolong ngangkat.. aku dah tak daye manjat bukit sambil megang anakku yang semangat tuh!

Tempat ni bagi aku.. macam tak perfect lagi.. maybe baru buka so kelengkapan dia tak cukup.. Bayangkan hubby just diberi jaket utk tahan badan dari sakit kena peluru.. Setau aku, nak main game ni, ader pakaian lengkap.. Ermn..

Well, oleh kerna dalam hutan, banyak nyamuk, so aku tak tangkap gambar sgt tu.. Takde mood..panas+nyamuk.. Tak selesa langsung.. Tapi tahan je demi hubby~

Qimie baek sangat uollssss, tak nangis sangat..padahal mata tu dah nak pejam sgt ngantuk..



Dgn mama la plaks!



Ni hubby dalam pakaian seragam dia



Ni lak, hasil yang dapat lepas 1st game, cian dia..


Okeh tu je nak cite.. balik tu memang penat.. tak main pun penat kan.. sbb sebenarnye..orang yang menunggu adalah lagi penat daripada orang yang berseronok bermain..

p/s: Sayang, len kali klu ader lagi aktiviti ofis, tnye dulu erk tempat tu dalam utan ker bando.. cian anak kite kena giget nyamuk jahat tao.. huhuhu

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

geram tgk qimie wei...

LiErOSe~QiEmi said...

hik hik..napenye nk goram.. dia ari2 dok burrr kt peha aku.. geletek smpai aku tak larat nak gelak.. kate mak aku..tu tanda Qimie tak bagi mama dia pakai suar pendek @ mini skirt. ekekek..