Jom klik

kENgkaWAn

Monday, May 10, 2010

BENCIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Baru je kojap, aku taippp kemain laju aku curahkan luahan ati aku kt papan kekunci..

Tapi tiba2... komputer aku bangang terus select all secara automatik & aku tertekan key 'i' so sumer benda yg aku taip ilangggg!!! Benciiii yg tinggal hanya huruf i.. Benciiii..

Dah takde mood nak cite balik.. dah la sakit ni.. tgk la klu rajin nnt2 baru taip balik..

Dah tu je.. Mood dah lari..

2 comments:

nemo said...

penah dgr @ tahu tentang button UNDO????

undo je la makcik oii!

LiErOSe~QiEmi said...

Tapi macik nemo.. the prob is..bile nak post entry kt belog niiii button UNDO tu tidak kelihatan di mane2.. boleh macik tulun tunjuk kt ner button tu..saye dop tau aaa..