Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, May 25, 2010

Liga Bowling ~ Finale

Ok seperti gak tajuk..entry ini juga berkaitan liga bowling aku..

Last Saturday, liga bowling akhirnye nak menutup tirai dah.. Jap pulak rase, padahal masa pertengahan liga, rase dah give-up, malas nain.. Sebab banyak kena bagi komitmen.. Nasib la my hubby faham.. Siap galakkan lagi.. Thanks dear!

Untuk hari tu aku dapat tempat ke-8 dari keseluruhan.. eh yeke?? Ke ke-12 erk??? Lupe sudahhh.. Tak kisah laa yang fenting..seronok(seronok ehh??) Keseluruhan liga plak aku dapat tempat ke 13.. Okla tu.. Majlis penyampaian hadiah tak buat kat situ sebab Dato' nak buat majlis khas kt ofis, dia nak belanja kitorang nasi kukus.. Walla weiii tengah hangat nasi ni kt ofis aku sekarang..

So ape pun layan gambar dulu k.

Pose..masa ni baru nak setat! Depan aku fazir(still bujang~berminat?? & belakang tu anak Dato'.. terror budak ni wehh!!!
Nak nyebok gak (",)
Okeh, ni la Dato Pengarah kami.. Hensem tak??? Sporting tau.. tapi, sabotaj..gambar muka aku tak clear sbb tukang amik gambo tak pro



Aksi gedik lain yang harus aderr.. Eheh!! Gila glem la kooo pantang jumpa kamera kan bungeee


Ok baju merah tu la pemenangnye untuk game final ni.. & baju hitam yang sekondom tu..ehh sedondon.. tu la hubby ku peneman setia ku bersama adik busunyee..

Ok mesti tetanye2 mane gambo budak tochek ni.. tade kan kt Genting.. musti laa takde sobab si tochek tak g pong.. Kitorang anto kt maklong dia.. Bukan ape, takut Qimie demam lak sejuk kan kat atas, pastu final ni kena main sampai 5 game, sure dia akan meragam.. kalau hubby yang main & i yg jaga anak takpe laa, tapi i yg main..sure kelam kelibut my hubby..
Tapi letakla 1 gambar, pengubat rindu.. Rinduu woo masa dia takde sebab ader anak kak sue, yg mukanye seiras Qimie, meroyan aaa aku tengok sebab rindu~

Okeh, tak sabar nak tunggu 4 Jun sebab nak dapat hadiah~ Lalalaa..(nyanyi~)

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

nge..
baju qimie sama dgn baju acad :)

LiErOSe~QiEmi said...

Sama ker??? Hik hik maklong dia yang belikan.. army katenye..