Jom klik

kENgkaWAn

Monday, June 21, 2010

Masalah setell

Last week aku membebel kan pasal bayaran dinner.. Sekali... tengahari tadi rezeki datang golek-golek..

Woh suke k.. Nak capture gambo, hp aku kehabisan bateri lak... Owner charger yang sokmo aku pinjam tu... EL ari ni.. ape la kak ni..dah mati HP saye tao...

Jadik, saye adalah gigih untuk meminta bantuan Tuan Google untuk cari gambar ape yang saya dapat tu...


See..nampak tak??? Yerrr kengkawan.. saya memperoleh RM100... untuk kerja nyebok-nyebok masa orang nak buat seminar..Ahahahah... mulanya segan nak amik..yer la takat ko tolong tebuk lubang name tag ko dapat RM100 macam ke ape ntah.. Tapi...

Bile aku fikir dinner... Muahahaah terus terima.. Weh aku dah ader sponser la kiranya kan untuk bayar dinner.. So comfirm aku amik.. Ahahaha...

Sila menjelesi..ahahaha.. tak jeles erk??? Takpe..janji ai sukee.. Hubby, yok mamam KFC, ai banjeee.. yok..yok..

4 comments:

eima said...

wah rezki terpijak ....

Fida Ghazi said...

saya langsung tiada perasaan menjelesi..sebab bayaran dinner saya tu awai2 lagi dah ada orang payung! tapi saye senyap2 aje sebab saya kan tamak! ahahahha..tiba2

eieieieieieiei.. sila gelak comen..
tak jeles hey..tak jeles hey!!!

LiErOSe~QiEmi said...

tu laa.. dah tak payah pk pasal nak bayar dinner kan?? eheh

LiErOSe~QiEmi said...

oooo... dah ader orang payung.. ape ni kak.. sepatutnye ajak laa ai sekaki.. huh!!!