Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, June 24, 2010

Pentingkan diri sendiri ek namanye tu??

Keputusan untuk gi dinner ada di tangan aku.. Hubby bagi pelepasan, katenya soal anak jangan risau..Insyaallah sampai masanya adalah caranya nanti..

Bile ke ofis cakap dinner aku datang, sume suke.. Tapi ader satu kawan aku ni.. ermnn kata-kata dia buat aku terfikir.. Ermnn..aku ni pentingkan diri sangat ker??

Katanya..
1. Saya dah agak bunga akan pergi..
2. Sebab bunga akan pergi.. sebab bile bunga nak sesuatu bunga akan cuba gak dapatkan walau ape cara...
3. Pastu kecian kat Azli sebab pening..dia la yang kena bekorban...
4. Ee...bunga ni tak matured lagi kan.. belum betul-betul mak orang..
5. Sebab??? Bunga tak kisah nak letak anak mane pun janji bunga dapat pergi..

Ermn... balik semalam, tanya balik hubby..betul ke bagi pergi dinner..ikhlas ker??? Jawab hubby, pergi laa.. ermnn cam tak ikhlas kan bunyinye.. Bila tanya kali kedua... jawabnye.. jangan tanya banyak-banyak kali.. kang abang ubah fikiran lak kang... Heheehhe.. gelak!!

Ermnn..sebagai orang paling rapat dengan hubby, aku percaya dia ikhlas kasik aku gi dinner.. soal anak, kitorang dah bincang mungkin letak rumah jiran.. Dia ada anak kecik2..Qimie suke berkawan sekarang so aku tak rase dia akan nanges.. Sebab masa balik kampung aku last 2 weeks pon aku tinggalkan je dia main dengan sepupu-sepupu dia..

Tapi.. aku masih lagi tertanya-tanya..adakah aku mementingkan diri sendiri??? Adakah??? Ahhh!!!!

2 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

mungkin..OPS!!

LiErOSe~QiEmi said...

mungkin ek.. huhuh..aku pun rase camtu.. tgk la cane..g ker tak g