Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 30, 2010

POSTER SIAPP!!!!

Akhirnya siappp sudah poster.. Thumbs up to kak fida , kak shedah, selley & devi atas semua kerjasama yang diberikan.. Eceecece..macam dapat awardz plak... Tapi paling time kasih pada kak fida & kak shedah la sebab diorang yang banyak bagi idea untuk mencantikkan lagi background...

Ok sedia semua..ni la posternye..

Taraaaaaa....


Cantikkan..ahaha tak kisah la kalau korang cakap tak cantik pun, biasa je ker yang pasti kami semua puas hati dengan hasil perah otak kami..

Owh, background gambar tu cari dalam google image.. Thanks to mr. Google.. cayang manyak-manyak.. Muah..muah!!!

Hikhik tu jee.. Esok nak buat latihan untuk malam pembukaan dinner..harus ada tarian gedik2 dari kami.. Nyeh..nyehh...

7 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

ko mmg selalu aktif..
bgs2

Fida Ghazi said...

two tam aps la mungerrr!!! campo ibu jari kaki sekali! untuk amatur mcm kita.. kira ok la poster tuh..

hek..hek..hek..

Beli jiwa nampak.. up ai lebey2.. tao takot! sape suruh letak name ai belakang2.. huh!!.

Haha.. saje jelah.. takde maknenye nak merajuk2.. dah memang ai tak contribute pape mase buat poster.. bizi memfezbuking..

Ok..mari belatih joget ronggeng.. nyeh! nyeh!

eima said...

cantek !!
rajin lakorg nih ... caya la

nemo said...

cpt2 la dinner..aku nk tgk video korang..hhhiihih

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: hikhik..dohtu keje dop banyop so baek wat benda laen, nolong ofis gak kan???

fida: mane ada up u lebey2.. itu adalah kenyataannye.. kak fida & kak sheda dulu yg sesama kerah otak nak buat background & pilih tulisan sopaya kelihatan seperti zaman dolu2..
ok, all fingers up!!!!

eima:hikhik.. amatur buat, takde la secantik pro..tapi okla kan..kan..ahahha

nemo: takmo la kasik ko tgk video, suh jadi model, byk alasan.. eheeh..

LiErOSe~QiEmi said...
This comment has been removed by the author.
nemo said...

ala tak best ar ko ni...hihihihiih.....
aku nk jadik, tp ko tak nk byr..mane de benda free...toilet pun kena byr tau...hihihi.....