Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 29, 2010

Pra-dinner

ERmn..aku, kak fida & kak shedah (kak bagi la link akak) ditugaskan tuk buat kad utk aturcara majlis (kad ke nama dia??) & poster dinner..

Ermm aku bab2 kreatif ni mmg tak leh blah.. tapi buat design tu leh laa.. means aku buat tp atas arahan orang.. haa camtu la aku bekerja..ikut apa yang pelanggan nak.. HIk hik.. Nanti kalu dh siap itu poster aku publish sekali dengan kad atucara tu aku publish..

Akak-akak ku...bile kite boleh setat buat ni??? Jommah.. bosan aaa takde keje.. Makan gaji buta je aku ni.. Bosss plezz bagi laa PA mu ini keje... melangut je depan PC ni..

5 comments:

Fida Ghazi said...

imbuhan??? i ni memang mintak balasan punye orang. Sila jangan hairan..haha!

LiErOSe~QiEmi said...

sila mintak dgn ketua biro okeh.. eh jgn2, cian dia dh la sponser tok door gift, takde duit sudey dia

Uncle Lee said...

Hi Lierose, waiting for your poster and your creative talents, ha ha. Have fun and keep a song in your heart, Lee.

eima said...

rajin tul ko melayan xtvt opis ek ...
aku malas .... join pun tak nak ... hahah cam ne aku dulu .. itu aku skrg .. tak brubah !! ..hahah ja'at tak aku ...

LiErOSe~QiEmi said...

Uncle lee: Ok when i finish, i'll publish here k. Lalala..(can i call this song??) ;p

Eima: Hahaha..bosan manje..bos aku tu baek sgt, bukan nak bagi aku keje, dari aku membosan bek aku wat keje2 sosial, ade gak pekdahnye..
Tak jahat laa, nakal tu namanye ekekek