Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 9, 2010

Rezeki terpijak geng-geng PA

Nampak tak?? Nampak tak duit kat bawah tuu..



Haaa.. ari ni dengan tatau malunye kami (nama dua lagi member dirahsiakan ahaha) mintak pegawai pejabat ni blanje.. Bagi la hint-hint cakap lapoo... Terus dihulurnye not RM50.. ahahaha.. Ape lagi..1-300-13-1-300 Mc Deliverr.. ahhha

Ni je burger nyee.. set tak sempat nak amik gambar sebab hp terus habis bateri.. Huwaaa...

Chicken Mc Deluxe for 3 set.. Huhuh.. sukee sangat & Double cheese burger..



Okeh tu jee.. nak g jadik pengarah persembahan untuk dinner ni..

2 comments:

eima said...

bodek boss la nih ek ...
manje² ... aku tak penah manja pun ngan boss... semua boss aku .. hahah tak reti siot !!

LiErOSe~QiEmi said...

tak la manje.. ni bukan boss sendirik... klu boss sendirik segan nak mintak.. ehek.. ni dia nk g Aus pun segan nak mintak hadiah wakakaka..boss orang berani jeee.. Tak malu botoll