Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 15, 2010

Rindu lagi..

Ni time balik dari Kontan ke SA.. Geram dengan si tochek tamo dok diam dalam kete.. So dengan mama-papa sekali menggedik..



Motif???? ... Erk!! Tengah emo ni.. pagi senin semalam..pengasuh nak pinjam si tochek..rindu katenye..nak bawak tido sebab bulan 6 ni depa tak jaga QImie..kami anto dia kat maklong sebab dapur ubahsuai kan..(tak siap2 huh!!)Malas nak gaduh walaupun hati berat tak nak kasik.. Hubby lak kena outstation ke Temerloh..ingatkan balik ari rupenye keje tak leh siap.. Even dia balik KL pun kena stayback kat ofis sampai lewat malam.. Then tumpang tido rumah member sebab tak larat nak balik SA bagai..Ni pun kol 11 tadi hubby cakap baru nak gerak semula ke Temerloh..anto server..

Aku nompang tido rumah dak2 rumah lama..Nasib ader member tok ngadu nasib.. Yela kalu aku dok sorang-sorang kat rumah..sure aku rindu sama si tochek & papanye.. Bek aku lepak rumah member..

Kat luar aku leh gelak2 dengan member..tapi hati sayu woo..Kami bertiga sama-sama tido asing-asing.. Aku kt Pantai Dalam, Hubby kat Ampang & Qimie kat Klang.. Masa 3G si tochek baru bangun tido, dengar je sore aku, tengok muka aku, terus nanges..dia manje k..kalu baru bangun tido biasanye nak susu aku.. So kesimpulannye malam tadi aku tanggung sakit sendiri sebab susu bengkak..Kalau nak tau, sekarang pun bengkak lagi.. Tanggung la sendiri.. Baju tido malam tadi pun basah kena air susu..

Erm..rasenye pas ni susah la nak kasik2 ni..derita merindu lagi..derita sakit lagi.. Oh masa, cepatla berlalu..rindu sangat pada hubby & si tochek..
Ahahahaha...harus ke gelak??? dah la nak gi praktis pingpong..karnival sukan dah dekat...

2 comments:

eima said...

kesian qimie tak nyusu ....

LiErOSe~QiEmi said...

cian kan.. kat aku ko tak kecian ker??? bengkak gilos sampai demam dari semalam sampai ari ni..