Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 15, 2010

Selamat Pengantin Baru

Sekarang musim kawin ajer kan.. So, nak wish 2 couple ni Selamat Pengantin Baru lah..

Ni sepupu eden.. Azli(sama lak dengan nama hubby aku erk!!)..tapi aku panggil Zeli je.. Dia ni dulu kawan baek aku masa kecik..sama-sama menyengetkan diri.. Yela, kami beza setahun aje..Tapi lepas masing-masing dah masuk sekolah mengengah terus ader gap..lorr nama pun dah bosa panjang ehek! Tapi kalu jumpa sekarang pun dok kutuk mengutuk je kojenye.. ahaha.. Ermnn..klu letak gambar zaman dolu-dolu musti syiok kan.. aku dah laaa cam tomboy..tapi malas lak nak selak album, scan bagai.. So letak gambar dihari persandingan nye saje laa..



Haaa..tu yang jadik pengapit pengantin lelaki tu..ensem tak??? Hik hik..sepupu eden gak tu.. dulu eden buli-buli je..sekarang dah bosa panjang dah.. Tak leh laaa nak buli dah pasal dia laie tinggi dari eden.. Huh!

Ok ni lak pasangan kedua.. Alaaa gambau takde laaa..mane nak korek nii..nanti klu ader gambar aku upload laen laaa..
Pasangan ni pun kawin pada tarikh yang sama dengan sepupu aku..tapi tak leh laa kan nak poie even dia wat kat KL..sebab aku balik Kontan.. Tahniah buat Cik Nurul Eilmy.. Nanti ader orang emel gambar upload laen huhuuh!!

Ok tu je nak story...

No comments: