Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, July 15, 2010

1st day to school

Hari pertama masuk taska bleh kira cam ari pertama masuk sekolah laa kan?? kan??

Ok oleh kerna ari ni first day si tochek ke taskanye aku sebagai mamanya gigih bangun awal bersiap sebab tak mo lewat anto anak... Bukan ape takut kalau main tinggal gitu je dia nanges lak..

Amboi hensemnyee anak mama... Hensem kan?? Hikhik..takpe laaa anak sendiri kan kenalah puji lebih ahhahah..

Ermnn..risau mama & papa sebenarnye sayang..tapi demi kebaikan mu mama papa pasrah.. Huhuhu..tapi nasib masa tinggal tadi tak nanges..

Oh ye, td pengetua taska call then dia cakap Qimie tak nanges pon, cuma tak mo minum susu..tapi makan kuat..eheeheheh... takpelaa nasib pagi tadi dah minum.. Risau tetap ada tapi..ok kot..

Oklah nak kena g sembahyang, kol 3 sat gi kena buat reahersal(btl ke eja?? hantam)untuk dinner sabtu ni..

Adioss..

3 comments:

eima said...

baik nye 1st tak de nangeh ..
anak aku anto umah org ..pagi² mesti nangeh tak pun sebek je mulut tuh .. leh ikat ngan getah ... hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

ermnn semalam ok tak nanges.. arini dh nanges dah manje.. .acane erk?? aduiii

LiErOSe~QiEmi said...
This comment has been removed by the author.