Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, July 6, 2010

Karvival Sukan KSCC ~ Bowling

Demam sukan dah bermula di CKC... Masing-masing semakin mengasah bakat sempena karnival sukan tahun ni..

Acara pembukaan dimulakan dengan bowling Piala Yang Dipertua.. Venue nye di Summit USJ. Game start kol 8.00 malam tapi kol 8 malam tu laa aku terhegeh2 baru nak kuar dari rumah.. mane nak tau, dapat info setat kol 8.30 malam.. So tepat jam 8.30 laa sampai.. Tu pun sebab cari parking takde..

Sampai sama-sama dengan kak fida.. hik hik..lambat jugok erk!! Ermnn..sampai je dapat khabar yang tak best, En. Asri & En. Ramlan, kitorang nyer orang harapan tak dapat daatang sebab sukan MAKSWIP diorang habis lambat.. Ermmnn..memang hancur berkecai laa harapan untuk dapat tempat nanti..

Well, aku main pun takde cross(yeke cross?) sebab partner aku tak sampai-sampai... Ni la budak baru, lambat datang, takde etika...eceh... Membebel plak.. Sudahnye malam tu aku je ngajor dia main..balin gdah power, tapi klu tangan senget takde makne kan???

Kesimpulannye keputusan memang agak mengecewakan aku sebab unit aku dapat tempat ke-4.. Aku harap atleast ke3.. Takpela takde rezeki.. Tapi kekecewaan terubat dengan mendapat hadiah perseorangan.. Syukur la dapat tempat ke-2 wanita.. Berbaloi la hubby bawak moto laju-laju balik dari kuliah demi untuk hantar isterinye ni main bowling.. ahahaha sangat tak seswai..bukan untuk aktiviti keagamaan, tapi sosial.. Hikhik.. takpe kan yang kan???kan???

Ok ni antara gambar sempena sukan tu..




Tu je macam malas nk update lagi.. penat laa.. Arini piyet, tapi leh lupe yang lepas ajer ai besalin ai tiap kali piyet, if minum ais akan senggugut tahap cipan..there u go.. gatal minum air asam boi.. tak sampai setengah jam pong.. ketua senggugut cakap "SERANGGGG!!!!" Yer saya sedang kesakitan..menahan.. adoiii!!!!

Oklah cerita diakhiri dengan gambar si tochekku tomei.. heheeh

No comments: