Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, July 13, 2010

Lagi-lagi senario.. ehh sukann daaa

Hikhik..oleh kerna tema dinner sabtu ni kenangan film-film p ramlee aku punye penulisan pun ada gaye-gaye film dia.. hikhik..

Ok nak bubuh lagi gambar sepanjang sukan.

Sukan dimulakan dengan volleyball.. Malas nak letak gambar unit len, buh unit sendiri & sudah tentu kena ada muka aku sajork!! Ahahah...

Ok mulakan dgn gambar masa YDP sebok berucap tapi UFTR sebok nak bergambo..

See..harus ada gambar anakku tersebut.. Tolong jangan tertipu dengan senyuman manis si tochek tu, sebenonye tengah melalak tu, tunjuk-tunjuk bola nak men..

Seterusnya gambar gedik sebelum nak setat lawan.. Unit aku ni aku je pompuan, so aku jela harapan bangsa untuk setiap game yang perlukan mix double player..


Ni aksi masa men volleyball..





Kalau korang perasan, aku ni macam dummy je k.. Dok lepak je kat hujung ke, kat tengah je sebab setiap bola yang datang ke arah aku akan diamik oleh bos ke, En. Asri ke, En. Ramlan ke.. Hikhik..sumer cover aku okeh..

Gaya seorang pen'serve' bola yang comey, manis lagi manje.. hikhik..

Abooo-kitttt!!!!!!!

Muka yagn kepenatan & kepanasan..macam nak makan orang je rasanye..Takot tak?? Takot tak???



Muka sangat buruk masa men karom.. Malas nk cite pasal ni sebab kalah tipis..So buh gambo menempel masa lawan dart udoh laa.. Owh ni la boss akoo...


Bersama anak yang setia disisi.. Owh.. ramai nanny dia time ni.. Hikhik..mama sebok men kan.. anak pun cam terabai..tapi aku mandikan dia 2 kali k, masa kat situ... Tak terabai pong..



Last but not least, hadiah laaa.. 2 acara je menang.. Volleyball juara & ping pong naib juara.. Tu sajork..



Sekian berita sukan dari tibi seploh.. Daa..

6 comments:

eima said...

xtive tul ko ek bunga.aku xpenah join sukan2 sejak 6 lps.apa2 pun xjoin.mkn2 je aku join.haha

nemo said...

tmpt keje bunge ni mmg aktif....bgus2...syabas! hihihih
nk harap tmpt aku, asik wat makan2 jek..hahahah

deelira said...

patutla..ko kurus je hahahha

LiErOSe~QiEmi said...

eima@manje: hikhik aku kan wanita besi, sume nak join.. nnt aku publish lak gambar joget, berlakon & karaoke erk!!!! ahahha.. makan??? makan pun aku aktif gak manje ahaahah.. pendek kata selagi blom putus nyawa, makan..makan..makan!!!

nemo@bismi: pujuk aa boh mu wat mende2 camni.. leh lawan dgn cawangan aku..

deelira@zue: ehehheh.. kurus ker nyah??? sukeeee...

Fida Ghazi said...

bencik ah pasukan oren nih.. dah la stokin pon disponsor..tu tak tanye lagi suardalam tuh.. ntah-ntah...ntah-ntah...

LiErOSe~QiEmi said...

ahahah..klu leh nak gak depa sponser kan...tp nanti kantoi lak saiz ai bape2..hikhik... bahyee...