Jom klik

kENgkaWAn

Monday, July 19, 2010

Makan Malam KSCC

Aku tunjuk gambo jela erk!!

Ok ni tarian pembukaan.. ahahah.. sila gelak okeh~~




Ni persembahan Unit IT&Pengurusan.. unit ni yg aku ingat diorang buat cite labu labi part yang kickboxing tu..lawak gak! and last sekali buat tarian lagu wakawaka.. enjoy..



Ni lak unit kitorang, Forensik Tanah Runtuh.. kami buat Ali Baba Bujang Lapok dengan penyamun Forensik.. Kasik up lebey gambar k.. Jgn maraa aaaa..





Babak2, penyamun muncul dari belakang audiens, kasik pecah rumah tandas, perompak menari dalam lagu Habibi Ya Ali Baba, marjina siram penyamun dengan air panas & diakhiri dengan petikan lagu dari filem tu sendiri, Aiya Cik Siti.. live nyanyi ok..semput aku..

Ketua Penyamun bos kami sendiri..sarjan Hj. Anuar... woh gile sporting sume..tapi yang tak besh Haji leh cakap unit aku kena bad influence dari aku.. sebab tu masing-masing slumber jee berlakon.. hikhik..janji no. 1 hikhik..

Alamak unit keselamatan takde laa plak gambar.. ish.. tunggu kak fida upload jelaa nanti..

Ni pencabar terdekat.. Unit Kajian & Pembangunan.. Petikan dari cerita Seniman Bujang Lapok. Diorang miming memang superb okeh... Sama.. cuma ada 2,3 kesilapan kecik je..tapi kesilapan tu yang buat dioragn lagi lawak.. Best gilak!!




Okeh, ni Unit Korporat.. Diorang buat Pendekar Bujang Lapok.. Last year ader adegen antu, this year pun sama.. BOleh tahan jugak..




Ermnn.. tu dulu laa.. nanti upload laen lak..

3 comments:

deelira said...

sekali tgk cam best je :)

Whoopz said...

Meriah btol..

LiErOSe~QiEmi said...

deelira & whoopz: Memang beshh & meriah ok.. Wooh, tahun depan tema apa plak ek.. lalala~