Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, July 7, 2010

Pilihan Muktamad

Semalam dah pergi tengok taska yang aku cakap tu.. Ermnn oklaa puas ati bila aku tengok kali ni.. Keadaan more teratur, bilik baby pun dah ok..dulu tak sempat nk buat penyekat pintu so guna babycourt sekarang dh siap.. Qimie pun katenye akan dibubuh kat atas dulu sebab depa asingkan budak2 yang lom pandai jalan dengan yang dah pandai jalan..

Owner dia pun aku tengok lemah lembut je orangnye.. Penjaga budak2 pun ok, budak2 mesra dengan depa.. Hubby pun cakap ok.. cuma bayaran dia dah naik, dulu aku pegi still RM230, sekarang dah RM250.. Ermnn masa jaga 7pagi - 6 petang, awal atau lambat amik, kenakan overtime sejam RM5, tapi masa tu akan dikumpul bukan sehari even lewat seminit akan terus diorang cas RM5.

Well, setakat ni tu je pilihan yang ada, yang dekat gak laa dengan rumah, cuma lecehnye kena pusing bulatan 24 dulu baru leh sampai tempat tu.. Klinik pun dekat dengan taska.. Oklah, puas hati la...

Well si tochek, siap sedia laaa 15 Julai ni anda akan disekolahkan.. Eheheh.. Ok what sayang, kan ke ada ramai kawan dalam tu, cepat sikit sayang mama, papa ni berjalan.. Chayok!!!!

No, takde rayu-rayu lagi..mama & papa rase ni terbaik untukmu sayang, so pilihan kami muktamad!!!! Close case!

2 comments:

eima said...

pesal .. dah tak anto pengasuh die ??
ok la dok taska ... nanti die cepat pandai .. mesra ... tak takut org ...

tp bab penyakit berjangkit tuh yg ssh ckit ..

LiErOSe~QiEmi said...

Pengasuh aku kena amik byk cuti..dia ader follow-up treatment kat spital.. Susah laa cuti aku dah tak banyak..

Tula, anto ke taska dengan 1000 harapan & 1000 kerisauan ni.. ermnn.. harap ok je..