Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, July 13, 2010

Sekitar Sukan KSCC

Baru dapat gambo sukan ari Sabtu baru-baru ni.. Buat kat Kelab DBKL Brickfield (eja camne??? hantam je erk!!)

So layan gambor2 jela erk dulu..

Ok masa ni setiap unit kena beratur untuk dengar ucapan perasmian dari YDP.. Tapi korang perasan tak ader 1 minah dok tepi padang tu???


Haa nampak tak??? Orang len sebok dengar YDP berucap, pempuan tu sebok melayan anak dia nak men bola.. Kalu tak layan dia melalak..

Haa nilah pempuan dengan anaknye tersebut..

Gigih tak kami anak beranak??? Ahahaha.. bersukan pun bawak anak okeh.. No nanny for that day.. Cian anak aku...

Sekarang aku tunjuk lak kontijen-kontijen wakil setiap unit erk!!!

Ok ni Unit Korporat yang mana kitorang gelarkan jugek pekerja Ambang Wira disebabkan warna baju diorang sama cam orang service kt JKR.. ahahaah.. Tapi jangan tak tau..pasukan depa la dapat Juara.. hikhik.. sebabnya depa menang untuk Karom & Dart.. Isk..iskk!!!


Ok ni lak Unit Kajian & Pembangunan.. Sikit je orang depa, ntah mana pergi yang len.. Ni kami panggil Unit caca marba, sebab boleh plak diorang nyer ketua beli baju len-len warna.. Isk.. sangat takde semangat kekitaan okeh!! Tapi.. diorang menang teruk.. huwaaaa hadiah penuh 1 meja untuk depa ajee.. Isk..isk..


Okeh ni lak Unit IT & Pengurusan.. Bos depa bek nyer target.. last 2 years depa dah penah jadik juara, so boss depa target tahun ni nak dapat tempat ke 3.. Well memang mencapai target la.. So tahun ni anak buah sume dapat cemerlang yerr... Hikhik.. Cute tak perangai bossnyer??? Ehehe..


Ni la Unit Forensik Tanah Runtuh..Okeh, atas sampai bawah adalah tajaan (adidas)semata-mata..sib bek yang dalam-dalam tu depa tak offer nak taja..ahahaha... Owh, kasut tajaan YOnex..

Harus laa gambar unit sendiri di show op sebanyak mungkin hikhik.. Tak menang banyak, menang gaye udohlaaaa...

dan tempat kelima, yakni last sekali..ops!! memang unit ni target nak dapat tempat last sekali kan kak fida kan..kan??? Eheheh.. Unit Keselamatan Cerun..


Okeh, orang2 unit aku dah mula kumpul kat sini.. Buat post morterm nape kalah..hikhik.. nanti upload gambo len lak.. Kali ni citer sape menang sape kalah je dulu k..

No comments: