Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 4, 2010

aYu LiTtLe CoTtAge gIvEaWaY

Dapat tag dari Mrs. K, thanks K. Ermnmm memang nak pun cube nasib kot2 ada rezeki kan..

Ok simple je GA ni, sape-sape pun leh join!!
Aku copy je ni, nak join klik sini


Syarat-syarat GA...
Macam biasa larr..
~Sapa-sapa boleh join...cik Kiah x kesah..
~ LINK kan ler http://ayulittlecottage.blogspot.com/ di blog anda...

Ok dah buat!

~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!
(klu boleh tempeklah GA nih kat blog memasing...bru leh ramai yg join..)

Ok nak tag


* zue







~ Pastu...Leave a comment in this n3...

Okeh kompem tinggal jejak, nanti tuan rumah tatau plak kan??? Ngehngeh!!


~ Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~
Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

Owh, kak ayu, beg tu sangat la cute, sangat comel jika saya bawak ke mane-mane aje saye berjalan, musti mata-mata orang menjeling-jeling jeles demi terpandang quilt bag yg verry the cute! Bila akan bawak ke mana2 harusla diisi dalam nye purse, henpon cap hayam ku, beg mekap, pampers anak, eh! Sume la kak.. Ape yang leh sumbat, saye sumbat!


~Pastu...dah ler, gi tido...

Owh, dah abes??? Senangnye kak ayu buat GA.. Sukerr!


GA Bermula pada malam ini (1:27AM) 23RD JULY 2010 till 20TH AUGUST 2010




So kengkawan jommah join.. Cute tol hadiahnye tu..

5 comments:

Fida Ghazi said...

Gigih ko kan bunge kan.. asik blogging tak sudah2 sehari 84 entries!

Vaaaaaaaa..tengok kakak tiri sinderela dah menyalak!!!

Oooo ngeTAG saye ke? Mintak maap ye saye tidak dapat join.. barang2 gitu tak boleh ada kat rumah saya sebab anak saya ektip macam ikan garuda..nanti dilanggar lalu bederaiii...

Da tu nape setetmen macam kompem2 aku yg menang giveaway ini??? ha??

MRS. K said...

aku tag ko buat contest pulak!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/08/cute-baby-contest-2010.html

deelira said...

nge..thanks sebab tag..tp xsempat nak join la..bz ;)

LiErOSe~QiEmi said...

fida: ahaaha..jeles la kak tgk member menang hadiah..

mrs.k: ok nanti aku terjah

deelira: bz manjang mung nih

Lelord said...

good luck