Jom klik

kENgkaWAn

Monday, August 16, 2010

~blushing~

Sedang aku berjalan berlenggang-lenggok nak nganto surat untuk fail ke admin kelihatan Dato' di hujung pintu sedang berjalan-jalan menuju ke lif. Tiba2 dia berhenti sambil memandang ke arahku. Aku masih meneruskan perjalanan, sambil menoleh2 ke belakang, dalam ati tertanya2 ape yang Dato tengok ek, ada orang ke belakang aku.. takde.. ish2..

Menghampiri dia je terus dia bersuara sambil bercekak pinggang

Dato' A: Tak join ke??
Aku: Join? Join ape tok?
Dato' A: Tuu.. orang ngaji tu..
Aku: Sambil gelak2 buat bahasa isyarat "C-U-T-I"
Dato' A: Ape tu??
Aku: Ahahahahha cuti la tok.. Ala tok ni, klu orang tak join, jangan aa tanye, malu.. hihihi (sore adalah manje+malu okeh)
Dato' A: ooo cuti, takpela klu cuti..

Aku terus blah!!! See dah kantoi aku tak pose ari ni.. Sebbek dia tak cakap oooo tak pose la ni.. & sibbaek masa tu takde sesape kat lif tu klu tak.. Oh tidak malus maluss!!

Nota: Cawangan aku ada buat tadarus setiap hari time rehat..

4 comments:

deelira@deeliraz said...

hahahhhahahahahhahahahahahahahahhahah

eima said...

opis aku pun ade wat .. huhu tak penah join ...hehe

Whoopz said...

Dato' pun slow sgt pick up.. Hahah.. Nak kena terang panjang lebar baru nak phm..

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: haahahaha.. nak gelak gak jelaa hihihi

manje: aku ingat nak join tp tetiba ari ni ramai laki dari pempuan, malu la plak! hihhihihi

whoopz: tau takpe.. buat ai malu tauzzz hihii