Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, August 19, 2010

Da kawen pun nak menggosip???

Ni citer pasal gosip yang tetibe kena kat batang idung aku..

Bos: Bunga, nanti printkan saya direktori cawangan ye
Aku: Ok

Terus buka direktori yang dah bersawang, last 2 month kot aku update. Kebetulan ada 2 staff lelaki baru masuk cawangan kitorang, alang-alang nak print, aku update terus la budak2 baru kan. So call admin mintak no hp, nama penuh bagai. Sekali tu groupwise messenger berkelip "Ooo bunga.. budak hensem baru masuk terus update no. telefon" What de fikiran???

Terus aku jerit, "wei, bos mintak aku senarai la, takkan nak bagi dia yang tak update. Lagipun, hensem ke mamat tu???? Ish pas kawin ni takde maknenye lelaki laen dalam idup aku ni lagi laa, len la ko, pantang dahi licin, sume terjatuh chenta"

Haa kan dah di laser.. Ok aku memang geram, macam disalahertikan pulak. Gile ape takkan aku terpaut pulak dengan budak hingusan, kot yer pun nak gosipkan aku biorlah dengan FT ke Adam ke Anuar ke.. haaa ok la gak ni budak hingusan.. Ishhh no way okeh!

Eh, jap2 patut ke aku hangen??? Ahahah.. tego lagi time aku piyet, kang dah angin satu badan.. hihihhi.. to Miss S, forgive me erk!! Hihihi...

Tula ko munge, gosipkan orang suke, bila kena tang batang idung mula la menjerit haahahahaha... Manusia, gitulah.. ops!! Ke aku je camtu ahahaha..

Hubby, don't worry, u tetap dihati tau, takde maknenye nak cair2 dengan lalaki laen.. Ishh cukup la sorang, tu pun dah tak larat nak jaga.. Ops!!! Hahaha

11 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe....sampai hati yu yang...

bagi pihak your hubby...:P

LiErOSe~QiEmi said...

ahahahaha.. kan sume orang suke pucuk mude.. eh! ahahahaha

deelira@deeliraz said...

amboi bunga..berlebih nmpk!!

eima said...

biasa ..opis aku pun cam tuh .. tp ngan aku diorg tak brani sgt ..aku kan garang ..
tak puas hati aku main sound je .. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: btl laa klu dgn faizal tahir, cair la gak bile dia nyanyi lagu selamat malam sayang, selamat malam kasih.. adam pun sbb muka ada iras azli wah!!! anuar zain sbb sore menusuk kalbu ahaahhaa

LiErOSe~QiEmi said...

eima: haah, ko muke cengeh(garang)+sombong sbb tu masa kite bljr tak banyak cakap dengan ko.. bila dah kenal, rupenye gile2 gak huhuh..
weh, aku rase klu takde blog, takdenya nak kenal lbh rapat kan???

BUNGA said...

Hai Bunga.. cik Bunga dtg ke mari..hehe (nama kita sama)

patutlah garang semacam.. rupanya bendera tgh berkibar..hehehe.. sabar2... tp sesekali melaser best jugak kan.....hehehehheeee....

LiErOSe~QiEmi said...

bunga: hihihi.. hai cik bunga.. hihih lawak pulak sebut nama orang len bunga.. haah melaser memang best tapi kesan dia sendri mau ingat la ahahah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam
sabar je lah...itu tandanga awak ni cantik lagi..heheh...seyes awe ingat belom kahwin...still young bebeh..dah ada anak plak tu...apa rahsia? awe single mingle ni..hehe

Fida Ghazi said...

eiii..mianglah awak nih!

ahahahah..

rasenye tao sape Miss S itu?? nak ngadu domba lah!!

ahahahah...

weip! weip! tengari ni ade acara makan nyorok2 lagi tak??

LiErOSe~QiEmi said...

cik awe: hihihhi rasia dia kena selalu gile2 tak hengat wahhh dakwah sesat ni.. takde la awe, biasa je hihihih

fida: muahahah tekaan anda salah!!

saye sudah resign dari acara mkn nyrok2, suda insap, tghari ni nak join tadaruss.. wahh!!!