Jom klik

kENgkaWAn

Monday, August 23, 2010

Gaji+tunggakan Masyukkkkk

YEaaaahaaaaaa..... baru je dapat slip gaji... Duit tunggakan dah masuk RM1141.. banyak tuuu.. Bagi aku laa bagi orang len aku tak tau..

Claim bos pi Chiang Mai dah settle, sekarang nak buat list ape nak beli dengan duit tu.. Waaahhhh shopping time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Psssst.. korang dah dapat ker??? Ngeeeeee ;)

9 comments:

MRS. K said...

aku pon dapat bulan ni gak.. means mesti sama jumlah ng ko kan? payslip tak nampak bayang lagi

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

owhh payslip...datanglah ke mari...

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs. K: harusla sama K.. kite kan masuk sesama hihihi

izan: Sabo kak..saboo..hihiihi

..nOj.. said...

itu baru tunggakan. termasuk gaji + elaun2 lg. wah mmg masyuk ni. raya sakan la wei.

aku punye tunggakan dpt bln 3 aritu. huhuh. tak enjoy sgt time tu

Fida Ghazi said...

ishh..ishh..ishh..banyaknya duwit dia...

bak sini 15 ringgit.. tengah papa kedanan nih!

LiErOSe~QiEmi said...

nojj: hihihi... tu la nasib gak la depa kumpul2.. dapat gak shopping.. hahaah plak tu raye kontan tahun ni, mmg aku beraye sakan nojj

fida: eceh!!! duit dia lagi manyak dari orang... ish ishh!!! bak sini la kak duit tu hihih

deelira@deeliraz said...

bunga.. ko ada hutang aku kan?? 100 igt x ? igt x??? hah buat2 x igtla tuh... mihahhahhaa

eima said...

aku bulan depan kot ... admin aku lembab ..bongos tul la...

LiErOSe~QiEmi said...

ahahaha.. sabo manje saboo.. bln depan dapat pas raye..org kering, ko lak masyukkk.. ok what