Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 4, 2010

Ingatan tulus ikhlas dari boss

Skema tak itu tajuk??? Sebenarnye hati ni dah berbunga-bunga sebab dapat cenderamata dari bos.. Ahahaha.. speselnye PA kan...kite jee dapat hadiah spesel ni, staf len takde.. Ahahaha..

Bos petang ni tak masuk dah dia gi hospital, sebelum gerak dia letak something atas meja aku.. Pastu sambil berlalu katanya..

"Harap-harap berkenan & sesuailah dengan bunga"

"Wahh!!!! Sukeeee!!!! Time kasih boss!!!!" Unsur bodek yang terlampau.. Tapi memang aku happy weh.. Ahahaha..


Aku dapat ni..

Kain pasang.. comel kann?? Cam aku gak!! Ahahaha.. ermnn bole buat baju tok raye nanti.. raye ape erk?? Haji??? ahahahaha... dah ada 2 kain free ni lom buat2 lagik.. Ngeh2 sukeee!!!
Boss len kali gi jalan2 bawak mem lagik erk!!! Mesti saya dapat barang yang best2 lagik!! Ahahaha..
Owh entry kali ni sangat gumbira~ ++ tiru entry zue jugek!!! Hikhik..

7 comments:

MRS. K said...

aku pon same.. kain pasang bos kasi dari bandung tak buat lagi.. mana ada tailor nak buat baju dah

LiErOSe~QiEmi said...

Ahahah... gelak cover sedeh sebenonye.. Weh, baju raye takde lagi.. huwaaaa.. beli jela jawabnye ni.. Owh duit tunggakan dapat bulan ni.. yeaaahaaaaaaa

MRS. K said...

aku tag ko buat giveaway ni.. ko kan nak dapat adiah jugak.. hehehe

http://ayulittlecottage.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

Fida Ghazi said...

oooo kainnnnnnnnn....

ku pikirkan gajah putih.

Ok lah tuh!!

eima said...

boss kau tak bg mende lain selain keychain... ceh ...

huhu bersyukur la eima oi...

deelira said...

wei..comel tuh!!..
semalam kemain rahsia2 dgn aku.apa kes? hahahaha

LiErOSe~QiEmi said...

fida: kak bos mmg nak bagi gajah putih, tapi tak muat kapal terbang katenye ahahaha

eima: ala manje, at least bos igt gak kan??? ahahaha

deelira: alaa kalu dah cakap ko tak gedik nanti nk bace post aku ahahaha keji tak aku???