Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 18, 2010

Kembali Normal

Yey, petang ni hidup aku dah kembali normal. Call hubby tadi, dah selamat sampai ofis, suara penat tu pun tak sempat nak cakap banyak sebab dia kena angkat barang, ye la sumer 20 lappy tu bawah tanggungjawab dia.. hahahaha sape suh jadik urusetia??? Eh nak gak cari pasal padahal bos suh kan, bukan kemahuan fikiran kan.. ops!!

Ok, dah fikir, balik ni nak masak bihun goreng pastu buat cekodok pisang yang mak kirim via BIL last Sunday, pastu goreng kopok lekor yang BIL kasik masa dia gi Terengganu last Sunday gak. Sume tak sempat masak sebab dok berdua je, tak best makan sensorang, kena ada teman melantak baru la kolestrol naek mencanak2.. sumer menu goreng2, ape daa..

Sahur goreng nasi goreng jela.. Pastu goreng ayam+ikan masin.. ermnn okeh sett!!! Wahh semangat masak bile laki balik ek, kemain koo.. Padahal dok berdua dengan tochek buat sup ayam je kat dia pastu buat sambal sotong je hihihih.. berat sebelah disitu... Alaa.. tochek kecit lagi, makan skit2 je pastu klu terlebih nak muntah.. ish versi pujuk anak balik haa tapi dengan papa best.. papa makan laju+bertambah, baru geng!!! Aahahah

Fuhhh harap esok boleh pose.. Dah 7 hari dah ni.. plezzzz..plezzz, tak larat nak bayo balik ni kang!!

5 comments:

eima said...

esok puasa ?? mlm nih ??? hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

ngeh2.. perlu tgk kepada warna bendera dulu aaaa ahahaaha...

Intan Inn said...

eima malam nie ada extra raya lah...hehehhehe jgn marah eh...

LiErOSe~QiEmi said...

hahaha.. pandai la korang.. takde maknenye, dua2 penat, so mama tido dulu, pastu tochek then baru papa.. ++ tak mandi lagi mlm tadi, pagi ni baru suci bersih ahahahaha...

eima said...

rugi nye ... huhu