Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, August 5, 2010

Kreativiti berblogging hilang bile..

Mood sakit sekarang so aku nak cakap pasal blogging! kreativiti berbelog akan ilang bile

1. Mood takde, tak ceria
2. Sedih terlampau sampai tak leh nak hapdet
3. Rase rendah diri tengok blog orang ramai follower aku ada tak sampai seploh pon (dasar nak kaye cepat!!)
4. Penat sangat tak kisah la sebab apa
5. Membizikan diri, samada dengan keje atau bergosip

Ok dah2 bunga cakap je apa ko nak cakap sebenonye..

Ye sebenonye.. aku sentap nih!!!! Orang ofis tau pasal blog kak fida.. bila tau pasal blog kak fida otomatikla musti tau link aku.. Dah tentu-tentu kitorang banyak menggosip. Bila dah tau pasal blog kami, tak bleh la nak ngumpat-ngumpat orang ofis, tak leh nak cakap apa aje yang kami rase.. kena tapis2, kalau tak merebak satu ofis.. Ni pun tau dari kak fida ni, dia pergi serang mamat yang sebarkan link blog beliau.. Tanya beliau siapa lagi yang dia tag(tag tatahan). Bengangg!!!!

Kesian kami kan??? Oh.. sangat sentap aku rase sekarang.. tapi agak2 yang bace tu, sentap tak???

9 comments:

Fida Ghazi said...

eh..eh.. manade..manade.. manade saya gossip2.. saya tak ngumpat2.. ehh..ehhh... saya tak salah!

hehe.. cas baik!

dohnye url belog ai same ngan fb.. senang nak jejaki.. nok buat gane?

redho saje nih..

LiErOSe~QiEmi said...

huwaaaa.. takpe kak, pasni bodek, jekk baekkk punye org2 opis ekk.. terutama yg tau link kite..ahahahaah

hyazz said...

haii... tuka link yer.. i folo u..

eima said...

ko tukar jd ....
http://lieroseqiemi.com ke .net ke .org ke

lmbt ckit la nk jejak ...

LiErOSe~QiEmi said...

hyazz: hai, i folo u jugek yep!

eima: ermnn boleh dipertimbangkan tapi manjee...boh, malas laa nk tuko, lantok laa.. ahahaha..berani buat berani tanggung katanye.. ngeh2..

Ramlan Razak said...

bunga
x der sesape yg sebarkan lar...bukannyer susah sangat nak cari blog sesapa sajer dalam dunia siber nih...yang penting tau tekniknyer...cian nyer mamat yang kena serang tuh.....

saya dah tau dari bulan 1 lagi...cuma aku x tarok jadi followers jek...lantaklah korang nak luahkan aper pon dlm blog korang....ader aku kesah.....ngeh3...lainlah kalu ader kene mengena ngan aku....
manyak mende yg lagi penting yang nak aku kesahkan dpd layan luahan hati korang ek....neway sowi x bagi tau awal2...
so jgnlah memalu lak lepas nih...rahsia korang tuh x der tebocor nyer....

Fida Ghazi said...

hahah! hahah! hahah!

Takde sesape kene seranglah!! itu cuma propaganda je tuh!

Kita tulis la memenda pon bunga.. macam ai ni kan!! tulis apesaja. Takat ni belum penah kene tikam atau kene tembak lagilah!!

Kalau takot orang marah.. privatekan saje blog..

Psttt..bunga.. ai nak cakap pasal si Ramlan tu lah.. dia tu kan..bla..bla..bla..bla....

Hahahahahahaha...hahah!

Ramlan Razak said...

hok3...
gaya penceritaan korang agak kreatif , ader sense of humor dan bersahaja.... boleh digilap menjadi penulis novel yang berjaya tuh....
kat sini aku nak bagi idea utk penambahnilai kandungan blog2 korang...cadangan aku :

1. cubalah tambahkan unsur2 mistik yg terjadi kat dalam opis cerun sket...
contohnya bunyi2 dan hilaian2 yg sering terdengar di waktu awal pagi n lewat malam kat bilik miting 2 tuh...atau bayang2 orang di balik cermin kat pintu admin tu ker...

2. Adakan anugerah2 bulanan untuk staff2 cerun...kategori tuh korang cipta sendirik berdasarkan pemerhatian korang memasing....contohnyer anugerah staf paling elegen bulan ogos 2010...

aku yakin mesti ramai lagi followers blog korang nanti....

overall presentation korang memang bagus......ngeh7...

p/s: pidah ko citer aper ngan bunga pasal aku tu ar...

LiErOSe~QiEmi said...

fida & ramlan: ahaahahh... wah banyak panjang ini berass ehhh komen.. malas nk balas.. iyekan aje la erk!! hikhik