Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 24, 2010

Musibah beli Makanan di Param

Yerrr musibahnye adalah aku sakit perut dari malam tadi sampai la ni... Perut mulas2 lagi sekarang, tapi tak seteruk pagi tadi..

Semalam tak larat+malas nk masak.. Kesan jatuh bilik air tu still terasa sampaikan aku turun darah ke period ke aku tak tau.. so cuti lagi pose 2 hari, ahad & semalam..

Singgah param beli nasi kukus, burger apa ntah mcm burger mcd tu gcb, kueh muih sket. Ni first time beli makanan berupa nasi kat param, sebelum ni masak je.. Ingatkan ok la makanan dia sebab tengok ayamnye goreng kat situ jugek, nasi pun still panas.. tapinye mungkin sayur dia la kot.. nmpak kuning semacam..

Akhirnya peristiwa sakit perut cam tahun2 lepas berulang.. Serik?? Haah aku dah serik untuk tahun ni tuk tapau nasik2 ni.. Hubby pun cakap dia prefer aku masak daripada beli kat param.. Perut dia sebu sampai masa sahur tadi.. Sama2 sakit perut & cirit..

Adoii.. serik..serik.. memang musibah la ni.. Adeh!!

2 comments:

hyazz said...

sian nye kat chek... makanan kat PARAM tu nak kena pilih sikit... ader yg cam gitu... makan la pil cikitek-on tantu lega...

LiErOSe~QiEmi said...

ni brp kompeni pil cikitek-on bayar ni, pomot barang dia???hihiihih