Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 3, 2010

Ngidam ngeh--ngeh..

Oitt!!! Bukan ngidam sebab pewot nak membeso ke depan laaa.. Ape, ingat orang ngandung je ke leh ngidam??? Ape la akak ni ada ke patut cakap aku mengandung.. Padahal aku nak suh piyet datang awal sket, tak payah aa susah-susah nak ganti pose banyak2.. Hihihih..

Ok, sebenarnye biasa laa bulan mulia, bulan pose ni nak tibe je, mood aku musti tak betol.. Selera makan akan jadik macam tahap gajah okeh.. Eh gajah makan banyak ker?? Huh!! Semalam ada pasar malam, dari ofis dah koling2 hubby cakap nak gi pasar malam, nak borong makanan sebab lapo tahap ekstrim tapi bila dah sampai SA, ehh tetiba cakap dengan hubby ngidam nak makan MC D.. Ahahaha.. Hubby layankan aje, sebab kalau tak layan dia tau dah bini dia akan meroyan tiap saat akan ngigau sebut Mc D.. Mc D.. Ngeh ngeh..

Kami taram ni je semalam.. habis hangus RM30++.. dah makan, nyesal!! Ahahaha tula pempuan gitu sokmo kan.. Napsu makan susah nyee nak kawal..





Ni, kalau post makanan2 ni time pose, mau kena lempang kan.. Ahahaaha.. so baek aku taram sebelum pose setat, klu ngidam lagi memang tak tau nak cakap ape.. Ahaha.. last week ngidam kfc doh.. Ishhh ape kamu ni pewot????

Ok ni anak bujang aku yang baru je balik dari training jadik askar, sebab tu rambut dia pendek.. Hikhik..

Harus ada gambar papa.. Muka tak redha kan??? Dia marah aku tangkap gambar ngeh2... tapi bini dia ade ke pedulik??? Ahahaha..


Heroin & hero ini pilem..


Disudahi dengan..

Nama pun sedapnye hingga menjilat jari..eh tu trademark KFC ek??? Mc D ape??? Ahh fedulik!!!

6 comments:

deelira said...

pokdi pon membebel jugak kalau aku duk sebuk2 amik gambo..hahaha.pastu mula la muka berkerut 1000.

siap jilat jari dak qimie..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

ngeh2.. tau takpe.. tula..sedap sgt agaknye kentang tu.. tu yg sampai jilat jari tak hengat tu..

eima said...

la ngidam mcd rupanya.ingatkan yg pelik2, telur gajah ke ape.
Qimie mkn bubur ke mama dia yg abiskan jg?

LiErOSe~QiEmi said...

telo gajah??? euwww..geli tekak nak makan weh!!! ehehh
harus la mama dia yang habiskan manje, sebab tu ank menjilat jari je ahahaahah

eima said...

ko jugak habiskan .. dasat tul .. mmg selera gajah tul la .. haha

LiErOSe~QiEmi said...

ahahaha.. tau takpe.. nasib bek dah nak pose.. leh kuruskan balik mane yang dah nek tu ;p