Jom klik

kENgkaWAn

Friday, August 20, 2010

Orang len tak pose gak tapi...

Tengahari tadi, turun cafe bawah, nak tapau kueh tuk berbuka nanti.. tengah sedap sembang tetiba mata kitorang tertancap pada sorang pempuan yang muda yang tengah rakus makan nasi kat dalam kantin. Bertudung baekkkk punya ngap.. Baru lebih kurang kol..1 kot orang laki still ada pusing2 kat area tu nak pergi kat parking moto gi sembahyang.

Gile dasat ok, nak je aku snap gambo dia, tapi ishh... Ni nak pesan skit
~Akak cleaner, kot yer pun tak leh pose kaber2 la skit nk makan tu.. Macam la tak leh nyorok dalam bilik yang khas tuk cleaner. Nak kate ko bukan Islam, pakai tudung.. Malu laa skit kat bangsa asing, diorang nak makan pun sorok2 kat tepi tau, kamu tu elok je kat laluan utama makan.. hissh!!!

Wei, aku pun tak pose gak semalam, kelmarin tapi aku makan sembunyi2 dalam bilik. Malu ok.. Hishhh..

5 comments:

Whoopz said...

Betol ke pempuan.. Gwa syak suspek lelaki bertudung.. :p

Whoopz said...
This comment has been removed by the author.
Nur Hawa Mohd Zin said...

datang blog awe ada...award untuk bunga...hehehe..tq jadi follower awe ke-300

Intan Inn said...

erm ada juga org mcmtue..kot yer tk pose coverlh kan..aishh...malulh org pompuan

LiErOSe~QiEmi said...

whoopz: ahahah..aku rase pempuan, nak compem tanya fida

cik awe: hihihi..dah amik, nnt bunga publish.. thanks awe

intan: tu la pasal.. tatau la jenis ape dia tu.. kita yg malu tgk dia