Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 3, 2010

Perangai si tochek sejak masuk taska

Korang tengok gambo jela erk!! Tiap kali merajuk dia akan buat camni..



Bawah meja pun jadik okeh!!! Owh, abaikan sudu, mainan, baju, bekas buat kek (apa nama??? lupe) atau dgn kata laen, abaikan kesepahan rumahku yer!!!
Tatau mane dia belajar.. elok je 2 hari dok taska dah cenggini.. Ermmn.. Tu blom lagi dia buat amukan abooo kit!! Tendang sana sini, menggelupur atas lantai, mulot wowawowa protes!! Mama, papa.. sabo ok..memang camni kot anak2 membeso...

5 comments:

eima said...

ade le tu die sesape kat taska tuh ...
dah bergaul ngan budak² lain mmg cam tuh ..
anak aku pun sama ...
cuma belum menggelupur lagi la ...
kuat merajuk ngan keraskan bdn je ...

LiErOSe~QiEmi said...

eima: anak ko pun?? ahhha.. kite anggap jela diorang memang dalam proses membeso lagik erk!!

deelira said...

lawak giler aku tgk style2 qimie nih!!

LiErOSe~QiEmi said...

tu la pasal.. tatau aa zue.. ikot sape ntah!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah pandai meragam ye

jemput join ga saya ye di sini http://kokoadik.blogspot.com/2011/01/kids-kindergarden-by-siapa-saya-sayalah.html