Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Esok dah setat pose dah. Jap je erk dah nak pose, pastu dah nak raye pastu nak kena buat rumah terbuka la, ofis terbuka laa, poket terbuka??? Owh tu sebelum raye dah setat dah.. Dengan kueh raye, baju raye, langsir raye, perabot raye.. Hikhik cam2 la..

Ape ko bebel ni bunga??? Ok sebenarnye tengah runsing ni.. Dah 5 hari piyet tak datang ni.. Biasa 3 bulan kebelakangan ni dah ontime balik dah.. yela selama ni breast feeding so awal tahun ni baru piyet datang balik tapi tu pun take time nak normal.. Tapi setelah 3 bulan normal... Eh tibe2 dah 5 hari tak mai lagi..

Adakah??? Adakah ada berita gumbira laen yang nak datang bersama mood puasa???? Hubby, jom balik ni beli pregnentacy test!!!!! Ayokkk!!!!

3 comments:

eima said...

uik ... tak guna any family planning ke...
br 5 hari .. tak de pe lah aku rasa .. hormon puasa tuh ..
kompom 1st pose dah tak posa nanti ..hehe

tp pepe hal balik karang pi la beli UPT tuh ....aku nk tau juga ..hehe

deelira said...

moga2 bunga mengandung. AMIN

LiErOSe~QiEmi said...

eima: haahha.. tak guna pun manje rancang sendirik saje.. tu laa aku pun rase hormon huahua... tp aku pose laa ari ni..

deelira: woiit!! hikhik tak kot.. blom masanya.. tp aku tak gi beli pun sebab rase tak kot.. tgu la abis bulan ni dulu..