Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 18, 2010

Slow

Dari minggu lepas aku asik tukar template. Ari tu yg macam air tu, pastu mcm rumah pulak.. cantik di mata aku, tapi bila nak view, slow la plak.. Yang ni tak tau laa ok ker tak..rase mcam tak berat sangat kot.. Ah lantak la dah malas nak ubah lagi hahaha.. macam kan orang peduli..

Dak ofis aku ada jual sari.. Meh la sape nak beli RM30-50 satu pasang, 6 meter ko..kain lembut.. Orang ofis aku sambar 2,3 pasang gak la.. Aku je yang tengok je.. kain yang ada pun tak terbuat.. Adoiii... Ni antara kain yang dia bawak arini..
Jap2.. kain ni takde kaitan dengan tajuk ye..

7 comments:

eima said...

aku tak minat ..
aku penah beli tp tak terbuat pun ..ceh ..

weh bleh dak ko buang word verification tuh ... mls nk type bagai ..haha

LiErOSe~QiEmi said...

ahahaha..aku punye pun.. tapi sebab sokong member meniaga, ada gak terbeli hihih

word verification, bukan ke tu utk elakkan spam ke??

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

nak nak..anto ke opis akak bleh...hahaha...


tolong buang gak...kalu idak malas nak datang lagi...hehehe

Fida Ghazi said...

ha tau takpe.. template bukan2..jadi berat tao... dua kurun tunggu baru boleh bace entry.. nak tego kang kata nyebok2kan blog orang pulak.. nyeh2!

Kain tu dewik belum pulang pon.. dia dah juai kat orang lain ke?

LiErOSe~QiEmi said...

izan: alaa akak ni.. hihihihi yela2.. sebab dah ada 2 permintaan kan.. hihih

fida: baekkkk cik puan norapidah! devi jual kat kawan dia dah kot, tu la kak nak sgt 2pasang Rm50 kan, dah dia jual kat orang len ahahaah

eima said...

patut la aku reply senang je ...
spam pun ko bleh delete hape...

LiErOSe~QiEmi said...

baek cik puan manje, ambe menurut perintah ;p