Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 25, 2010

Takot la weh..

Hari ke-2 pose aku dah tak leh pose..

Hari ke-10 pose aku dah leh pose

Hari ke-11 sahur, jatuh bilik air

Hari ke-12 pose, tiba2 ada darah kat suar tapi skit cam 2 calit

Hari ke-13 pose, ada darah kt panty selebar ibu jari, batal pose

Hari ke-14 pose, takde darah sampai asar, semayang & pose cam biasa.. Kebetulan buka kat kedai mamak, so tak cek suar, sampai rumah, dah penuh panty

Hari ke-15 pose aka ari ni.. Darah still ada malah makin pekat warna coklat dah nak ke warna itam...

Weh, takot weh.. Sebab aku makan maajun ke? Sebab aku jatuh ke? Ke sebab aku penat sangat minggu lepas ke? Ke sebab period aku tak abis lagi? Ke hormon aku tak stabil??? Arrggghhh!!!!

Balik ni dah decide jumpa doktor.. Takot la.. takot pendarahan dalaman.. Maajun pun nak stop dulu.. Ermnn..

5 comments:

MRS. K said...

ape orang cakap tu, period tapi pegnen! hah!

LiErOSe~QiEmi said...

weh..takkan kottttttttttt..aku rase selamat lagi tak pegnen kot.. hahahha.. takpela k.. scan ptg ni tgk apa kate doc

Nur Hawa Mohd Zin said...

ish..bahaya nye bunga...sakit ke? atau macam period jerk?

eima said...

huhu.... cam ne leh jatuh ....mamai ke...

LiErOSe~QiEmi said...

cik awe: hihihih tak sakit la.. cuma darah kuar tak nak stop..nak tau ape sebab

eima: bkan mamai manje, lantai licin aaa