Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 3, 2010

Video Penari Kaberet Silver Tortoise Club

Muahahaha.. tak hengat tajok wokeh.. Dinner dah lama lepas hari ni baru la Dato' setuju nak buat tayangan perdana. Maka tengahari tadi sambil kami makan2 (thanks to APC's 2010) kami dihidangkan dengan rakaman dinner.

Ok boleh la kalau nak gelak, nak kutuk.. tapi tak clear sangat laa sebab rakam dengan hp cam ayam je kan.. Dato' tak kasik copy sebab nak buat duit kelab, so kena la beli CD.. Beli pun beli laa tok'

Meh aku kenalkan penari2 keberet kami.. dari tepi belah kanan adalah kak fida+hafani, then baju itam bunga merah dikapla tu yang menari tak hengat donia aku+wan azimi(dia ni mmg penari pro ok) then devi+azhar last sekali selley+roslan. Untuk pengetahuan sume dah berkawin dan ada anak, kecuali fani yang masih bujang trang tang tang..

Owh, penari kaberet no.5 aka kak fida cakap bulan pose ni dia cuti, so tak bleh booking dia tuk menari tau!! Hahah.. kalau nak gak, kena cas lebey .. hikhik..

Malas cakap banyak..layan jela k!! Ahahahah..gelak dulu..

video

Rase cam nak letak video aku + hubby duet.. tapi ahh malu dong!! Pang!! Lempang!! Ahaha..

3 comments:

eima said...

tak leh tgk la .. opis aku blog video..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

ofis aku pom.. sekarang aku pong confius, ada ker tak video tu.. ahahaha.. sekali igt dah publish..rupenye blom ahaha

deelira said...

oii..letak la..
akui nk tgk!!!