Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, September 28, 2010

Berlagak bujang

Ahad lepas bersamaan 26 September, awal2 lagi dah bersiap bersemangat waja nak beraye rumah member2..
Rancangan dah dibuat oleh aku & bismi (nama bismi lagi tadi kt blog kak fida..bis glemer mung pasni) 3 buah rumah telah dipaksa rela tuk menerima kunjungan kami..
Kol 11 aku dah kuar dari rumah..malas nak kuar lambat, federal tengahari kan jem.. tak sampai setengah jam aku dah sampai kat x-housemate kat pantai dalam.. Owh.. kat rumah dia takde la plak gambar bergedik. Tapi takpe aku tepek gambar masa dalam kete masa otw ke rumah target ke 2.Tu dia tuan rumah, tudung biru Qila & tudung purple wani.. Kami bertiga sama-sama lahir bulan doblas tau.. so selalu celebrate berdey sesama masa serumah dulu.. Qiela & wani.. korangnyer nasi minyak & dessert adalah supperb!!! Rasa macam nak tapau tau.. sebbaik pas jadik mak orang ni aku senonoh sket!! Hahaha....

Seterusnye ke rumah kak fida.. gambar2 bole tengok kat sini

Tapi kan.. cam nak tepek gak la gambar skit2 hahaahah.. dasar hantu gambar aku ni..Geng pecah rumah versi ayu! ;p Sumer2 adalah PA except 2 bebudak tu..diorang adalah boss for that day.

Team PD (pantai dalam) termasuk aku..x-team hihih.. rindu nak lepak2 ngan korang tau!!!

Okeh kak fida, masakan u adalah supperb jugak!! Especially puding laici... nak tapau je rase ari tu..tapi kedo ke diri.. hihihihi takot orang leh tak leh merasa (padahal member dah jeling2 tengok aku dok lepas tambah, tambah.. terus hormon malu menyelubungi diri ini huuhhu..)

Lama gak lepak situ sampaikan daripada hujan, stop hujan tu.. & anak aku berbirat kat dahi sebab terjatuh dari taman mini kak fida huhuhu... menjawab aku dengan laki aku tau.

Kol 4 gerak ke destinasi ke 3. Ha ni lagi satu.. seksa mencari rumah.. sebbaik area Klang ni aku selalu gak bertandang dengan hubby.. So lepas ikot direction yang hubby Iema kasik, dan sesat2 sepanjang mencari BLOK B.. (haih susah ya amat, padahal tepi jalan je.. memang hampeh nape la tak letak depan belakang huruf B tu) kami pun selamat sampai rumah tu lebih kurang kol 5. Tak leh bawak laju sebab tetiba hujan lak.

Iema masak soto.. Nyum3.. perut walaupun penuh, tetap dimasukkan dengan bihun soto tu.. Siap makan aiskrim+coklat lagi.. nyum2.. syedap.. Tapi paling best adalah berkumpul reramai.. best okeh.. lama tak jumpe korang... Windu2...X- DSK - POLISAS 2002-2004
Belakang berdiri.. aku, wani, eima & duduk dari kiri yoe, niza & qila..

Anak dara cuma 3 orang kat sini, dua bertudung biru & sorang lagi yang dok peluk bahu aku tu.. bismi hihhi..
Kesimpulannye, even suami takde dok pi sekolah pun mama rawk berbaju ijo tu tetap beraya sakan.. & akibatnye kol 6.30 baru sampai kat rumah.. & esoknye anaknye itu dilanda demam hahahaah... Bahana makan tak ingat dunia..
To u guys, thanks join plan aku & bismi.. & to those yang pakse rela kena buat rumah terbuka tu.. thanks a lot.. aku nak buat rumah terbuka minggu ni.. plannye laa.. tetiba bos cakap, dia nak buat Sabtu ni & Selley pun nak buat Sabtu gak.. so.. hihihih raya Haji la erk!! Rumah aku pun dalam proses nak baikpulih tu... ahahahah alasan!!!!

12 comments:

nemo said...

glemer i nyah! i like! haahaha.....
time kasih kerana join! nnt kite serbu rumah bunge plak k! huhuhu

MRS. K said...

oii..oi.. gi beraya tak ajak oii!

LiErOSe~QiEmi said...

nemo: ngahahaha..rumah aku raye aji ekk.. hihihihi tahun ni tak dan aaa.. laki aku bukan ada pun sabtu ahad, mati katak aku sensorang nnt

LiErOSe~QiEmi said...

K, alahai... erk!! hihihi... Tanya bismi hahahah..dia mastermind. Bis, nape tak ajak K??? Sila jawab haahahah

eima said...

sampai ati tak ajak .... huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

bawak anak memang tak leh berlagak bujang bunga...hahahah....

deelira@deeliraz said...

bestnya wei....................

nemo said...

alamak2 aku ke yg bersalah? hihih
kalu gitu, raye aji ni, beramai2 kite p umah bunge....
ok tak?? ok tak cik bunge...hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

eima: alaa manje... jawapannyee.. tu spt di atas.. bis dah tolong cakapkan..huuhuhh..sorry...

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: ehhh..apa lak..tu adik tuu.. ahaahah bole tak jawab macamtu klu orang tnye???? haahaha

deelira: weh mmg best zueee...lama tak jmpe kan..hihihih

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...boleh jerk..pastu mesti kena ngorat..hah..jaga-jaga cik salmah..heheh

Intan Inn said...

wahh bestlah yer dapat berkumpul ramai2..meriah sgt...