Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 22, 2010

Bila si tochek datang ofis..

Tunggang terbalik laa mama dia melayan kerenah yang memang menduga perasaan..

Layan jela gambar dia... ni hari nak balik kampung tu.. Dari ofis terus nak balik kampung so terus jela bawak si tochek..bos pun ramai dah start cuti kan.. Mood keje pun dah lari... so layankan anak jele..
Baru je sampai..masih terkawalNi dah start nakalTengok la sukati je nak bersantai kat depan lif.. kotor nak oiiSalah sorang auntie yang rajin terlebih melayan tochek.. siap ada video aku candid dok menari dengan anak aku... ahahahah...
Tengok la dah penat main, nanges.. nak tido la tu.. penat ok aku kejar haihh!!
Akhirnye... syukur kamu tidor nak..tapi mama laa yang penat.. tido atas sofa tak mau..nak gak henyak badan mama yang tak cukup isi ni.. adeh.. lengoh k!

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuhu....budak-budak mana lah nak lama-lama kat satu2 tempat kan kak...macm mana lah akak buat kerja ek...heheh...

hyazz said...

senang nyer dia tido... xyah susah2 nak cari tempat selesa...

eima said...

senang gile ..klu anak aku ...mau nye tak tido sampai masuk keta ... tak pun masuk buai .. dah 2 tahun masih berbuai ...aarrrgghhh

deelira@deeliraz said...

comel topi

comel dia tido

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: tu la pasal.. tapi klu kat shopping complex dia tak kisah lama2.. banyak barang kan dia leh kerjakan... hihihi mane buat pun dik oii, sempat kemas bilik bos je..

LiErOSe~QiEmi said...

hyazz: senang??? errrkkk!!! ni pun sebab makan ubat selsema & batuk.. klu tak, takdenyee...

eima: hahaaha anak aku pun berbuai lagi manje.. lebih lena & selesa kot..

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: haah.. comey, tapi perangai lagiiii2 comeyyyynye... penat tau! hihihi