Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 22, 2010

Cerita dari sisi si tochek

Hai nama saya Muhammad Airel Hakimi... Ni saya tengah disiap2 kan mama ni.. Nak raya la katakan..Syhhh.. baju melayu ni adalah tajaan dari Mummy & Daddy.. Mama & Papa cakap, sepp duit diorang, tak payah dah nak beli baju raye tuk saye.. Kedekut yang amat kan mama & papa ni..
Eh, mana papa nak pergi tu.. Papa tunggu.. Qimie nak ikottt!!!Eihh!! Susah plak nak pakai kopiah ni.. jap2 papa.. tunggu!
Ishh cane nak panjat bendalah ni??

Papa... laaa dah jalan dah???? Huh!!!

Eeeee.. geramnyeee.. papa ni sampai ati tinggalkan Qimie.. nak gak gi semayang raye.. Tengok ni, siap mintak kopiah dengan mama sebab nak ikot semayang jugak!Eh mama ni sebok lak nak candid gambar orang.. dah la tengah sedeh ni... Sob..sob...Yela-yela layankan aje mama ni.. Kang terasa ati lak anak sendri takmo layan..
Ok tak pose camtu?
Oklah Qimie nak ucapkan selamat ari raya semua.. Ngantuk aa..penat possing tadi...nak tido buhbye!

13 comments:

eima said...

bj anak disponsor ... bj mak pak sama tak ngan anak??

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

wahh kimi beracting dipagi raya ek...

LiErOSe~QiEmi said...

eima: mana sama.. laki aku tak beli baju melayu pun.. baju aku 1 pun takde kaler pink hahahaaha

LiErOSe~QiEmi said...

izan: hahah.. paksaan dari mama dia la tu..tu yg muka stress je tu hahah

deelira@deeliraz said...

mak kau pasang pagar sejak ada cucu kecik dan buas ni erk? hehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

pandai anak akak posing leh jadi model pakaian kanak2 ni kak...pinky lagi tu..heheh

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: tak laaa.. tu pagar dari zaman anak akak2 aku lagi.. dah dekat 10 tahun dah tu... ayah aku buat hohoho

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: akak pegang rotan kat tangan, asal tak buat aksi comel, akak hayun haahahah

Nur Hawa Mohd Zin said...

uit..bahaya nye..baik kite wak aksi cumil..hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

hahahah

mrs_zura said...

comey nyer pki pink...

Intan Inn said...

heheh seronok tgk dialog bunga mmg kene dgn gambar tue..wahh pandai betul si toncek tue berposing eh..

LiErOSe~QiEmi said...

mrs. zura: tulaaa last year pun pink gak dia.. takpelaa orang taja amik je hihihi

intan: hihihi.. tu la tgk gambar dia banyak mimik muka, tu yg letak tu..